biliyom bu işi abi 1100 garantiydi, bakalım. saydık bunu ya.
biliyom bu işi abi 1100 garantiydi, bakalım. saydık bunu ya.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1103-1107 çok önemli bir yer.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yaktın bizi kayahan,taş gibi düşecek dedin % 1 + oldu dow![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1000 de hareketi başlatırken gece bir numaralar yaptı futurei 1003 e yani sp 1007-1008 e kadar verdi. Gün içi o fiyat hiç olmadı ralli başlattı hop 1140 sonra 1018 şimdi 1103. Acaip birşey. Gece çöküyor sanıyorsun ralli başlıyor. Tamamen herkesi dışarı bırakmaya yönelik herşey.
Jelibon.
el kritiko 200,
1 seferde zor. mu? ne bileyim ben.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri