Jelibon bir değer yazacak 6.08 ve taciz veya ihlal olmayacak hadi oradan he he.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Biraz daha müsade maalesef.
Biraz analiz yapacağım ama saat 3-4 den sonra olacak ancak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok teşekkürler sn jelibon gümüş konusundaki bilgi ve yorumlarınız için önümüz aydınlandı,sağolun varolun...
Papatyamania.
Buda tam oldu.
Tam tepeleme.
çökecekse jelibon verir tarihi.
20-31 dedik yine sonuna doğru 27-28 i tepe oldu ve yıkıldı dünya.
Jelibon.
altın da sapıttı
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Altın bu hafta
dirençler 1749-1757 ve 1775-1820.
destekler 1708-1717 ve 1667-1683.
JELİBON.
bUGÜN aLTIN
DİRENÇLER 1748-1757 VE 1769-1780
DESTEKLER 1714-1728 VE 1693-1705
jELİBON.
Disiplin
Şimdi diyelimki burada yazılan 26 +72 saatte beklenilen hedef 1750 ama haftalık direnç 1725-1750 orada short oldunuz.
Burada disiplin gerekir.
Pazar gecesi yene müdahale sayesinde 1750 üzerinde tam korkarken cumadan altını gömdüler.
Burada açık söyleyim yene müdahalenin yardımı oldu.
Ancak burada gizliden yardımı olan sadece yene müdahale değil iyi çalışılmış ve önceden yazılmış bir direnç ve oradan dönmesi kadar açılan short trade'e mutlak stop koyulması gerekliliği idi.
Şimdi burada 1752 yaparak stop sınırlarını feci zorladı bu lanet sarıgız.
Ancak trader için burada önceden planlamanın önemi ortaya çıkmıştır.
Jelibon.
Orada oturup düşünülecek ikinci bir şans yoktur.
Trade önceden planlıdır ve günler önce burada iki yere short için verildi.
İlki 1680 ve o geri çekilmesini 80 puan olarak yaptı. Orada da 15 puan kazık attı önce.
Buradada 1750 ye feci sıkıştırma geldi.
Burada 2 puan sıkıştırma yaptı. Hatta korktum bir ara bir üste 1757-1769 amı gidiyor diye?
Bu işin sorgusuz zor kısmıdır.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri