son 10 dakika çok abzürt bişey olmazsa, yarın sabaha + gap dedi benim göstergelerim.
bakalım noolcek..
biraz da €/JPY pelasını dövelim...
ağa gel hele sen şöyle bu tarafa...![]()
son 10 dakika çok abzürt bişey olmazsa, yarın sabaha + gap dedi benim göstergelerim.
bakalım noolcek..
biraz da €/JPY pelasını dövelim...
ağa gel hele sen şöyle bu tarafa...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
birader nedir senin bu göstergelerindeki uyumsuzluk yer gök yıkılıyor sen uzun valla senin uzun olmandan başka korkum yok. Stoplasakmı ne yapsak kısaları
Pala son iki günün hıncını fena çıkarıyorum senden bu zopa daha az
şamaroğlanı pala, imama değil müezzine uyan pala![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
abi aman diyim sakın öyle bişey yapmayın. ben sadece bilgi olsun diye yazıyorum buna göre poz almayın.
bi ekran başında olmam yazamam, gece bişeyler olur vs vs..
başkasının dediği ile iş yapılmaz.
100 işlem yaparsınız + kapanır, 1 kere yüksek kaldıraç kullanayım dersiniz terste kalırsınız...
benim göstergelerimin %95'i parite ve yurtdışı piyasalarla ilgilidir...bunu defalarca söyledim.
gece terse dönme şansı verirler bana. ama vob tükanı kapalı iken siz işlem filan yapamazsınız.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dj ve dax için 2 zor gece başlıyor yarın veri yok pivot noktaların altındalar dj hedefi 10160 dax hedefi 6010
varyaaa diyorumki teorik fiyat çok aşşağıda bunun gapı şahane olur![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
5 dk lık grafiklerde yer gök flama bayrak oldu. Bozayı serefine bayrak astılar grafiklere
aha kapanışta gene ayar çektiler pehhhh getti teorik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri