haftalık dolar bazlı grafik..!! SPOT X30
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sağolasın hata oluyor mutlaka...kısa fırsatı %20 oluştumu hiç tereddüt etmiyorum..
% 80 Uzun fırsatı oluştuğunu gördüğüm halde uygulayamıyorum...
Aslında 73300-450 üstünde kısa kalmak külliyyen hata idi...
Orada bir kelebek ayu formasyonu yaptı daha önce,kaç kez geçemedi,geçtiğinde artık ısrar etmenin alemi yoktu...
Oranın geçilmesi yeni zirvenin geleceğinin habercisiydi...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Gizliden altın tarihleri buna nasıl etkliler eder diye bakıyordum.
Bir önceki 14-15 idi, 21-22 ise şimdikiydi, kırım olayı oldu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bir günde 15.362 uzun.efg işyata ağa benim der gibiydi..
efg nin uzunu ile others daki kısa miktarı aynı...
yoksa efg nin sol bacağı the others mı![]()
Ha bu arada spde don gömlek longum, beklediğim gibi 1040-1060 arası tuttu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Naptı 1065 ile b düşüşü bitirdi, c yükselişe geçti. 1099 geçilirse 1-2 güne buna inanılır. Bu sayım ayılar içindir.
Aksinde E 1011 ile diplemişse 1220 süreç kapsamında geçilecektir. 61.8 (1220-1011) geçilmesi bunu teyidleyecektir.
Aslında benim neye inandığımı herkes biliyor.![]()
Jelibon.
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri