Bunu yazmazsam rahatsız olurum......
Dj zirveden 12256 civarından 6435 civarına geldi...buradan 11250 ye yükseldi...şu an 10154
VOB-30 26375 den 75200 gördü..
Şu anki rakam gözünüzün önünde...
Daha ne olacak acaba...????
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Mübarek helikoptermisin....nerden geliyor bu değirmenin suyu...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
75 diyoz zorla 76 yaptırdın be Sevgili Excali.
75, 76 vob değil altın şimdi sonra öyle sanırlar.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ne tepti be namussuz.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alıntıdır..
![]()
En az 3 HİSSE...
vermem altın palası 1190 dan alırsın benden. (kontradır güvenmeyin)
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri