patronlara günaydın, palaya yok. o ipne
patronlara günaydın, palaya yok. o ipne
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
ne piyasa be.3 günde 4.000 puan zıpladı.güya mısır kısır falan çöküyorduk.taban yalan oldu...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sana neden bu PU NU işinden bi cacık çıkmayacağını şekil üzerinde göstererek anlatayım. NU veya PU her trendin bir noktasında oluşur ve çoğu zaman uzun süre devam eder. Ama canlı yayında bununla işlem yapamazsın, çünkü piyasanın buna göre hareket edip etmeyeceği işi olup bitene kadar, yani çok geç olana kadar bilinemez.
Mesela senin o nasıl kaçırdım dediğin PU sinyali aslında çok önce gelmiş. Resimde çizdiğim gibi ilk görüldüğü anda uysaydın iflas ederdin. Ne zaman uyacağını, yani tam dibin nerede olduğunu canlı yayında nasıl bileceksin?
İş olup bittikten donra grafik üzerinde çok çekici görünen, ama canlı yayında kullanıldığında sermayeyi eriten trading metotları arasında ikinci sırada sayıyorum bunu.![]()
PU diye palaya mı tükürüyorsunuz sn stro patron?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
15 likde 80300 de 112 ema var burayı hemen kıracağını sanmıyorum.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Patronas ve Petrobas lar,
Nisan vade ile Şubat vade arasında sıfır makas var..entırassan değil mi? Nassı değil. baya da enteresan işte..hatta Zbartman PAMBIK ın hesabına göre 700 puan filan olmalı fark...peki aceba şubat mı fazla değerli yoksa nisan mı değersiz... şahsen ben nisan ayını çok severim...nisan ayının değersiz olduğuna inanmıyorum...bence nisan ayı değerinde..şubat ****si değerli bence..hiç sevmem..düdük kadar ay öyle..ayrıca değişken gıprak..ne öyle 3 kez 28 bir kez 29 felan..sevmem ben şubatı..böğkk..al ** sattım biraz daha şubattan
BANGA mühim
Stro hocam yanılıyorsunuz bence pupu kırıldığı anda anında kapamak gerkiyor zaten grafikte görüyorsunuz ki sinyale bakınız pu kırılmadan çok önce SAT siynali gelmiş.PU kırıldığında büyük düşüş geleceğinede ısrarla söylemişimdir.Önceki pupu görevini yerine getirmiş ve peşinden de sat gelmiştir zaten.Ayrıca pupu ya göre poz açma diye bişey yok zaten sadece flatlama açısından diyorum sistem ok larına göre pozisyon açılıyor pu ve bu ya göre flatlamak mümkün demeye çalıştım.Dikkatli bakınız grafiğe hocam ok lar pu lardan önce gelmiş ancak pu lardan sonra gelen sinyaller daha sağlam oluyor.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Wisconsin eyaleti adına suçluyorum!!!!!!!!!!!
Nayır gayatron...Trend değişimlerinde oluşan Çoğu PUPU ve NUNU'nun U yapan son dipleri ancak bir kaç bardan sonra kesinleşiyor.. Biliyorsun ki NUNU larda PUPU larda badem olabiliyor..İlle de PUPU ve NUNU aksiyonu yapacağım diyen adam volatilitenin çok yükselmiş olması, basit trend çizgisinin kırılıp kırılmaması (nerden çizceğin subjektif) gibi şeylere de bakmalı..her durumda PUPU ve NUNU yu titrek indiklerde değil normalize edilmiş efendi indiklerde aramalı...bence....sonuçta PUPU ve NUNU yatayda işe yara trendde değil..bir de trend sonlarında..ama yukarıda dediğim gibi trend sonunu sadece nunu pupu ile anlayamazsın
Sayın hakim, sanığın 1 margin call ile cezalandırılması ancak iyi halinden dolayı cezanın 500 puana indirilmesi, keyifli bir adam olmasında dolayı cezasının ertelenmesi hususları talebimizdir..sanığa başarılar dileriz![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri