Sayfa 1555/2456 İlkİlk ... 5551055145515051545155315541555155615571565160516552055 ... SonSon
29468 sonuçtan 18.649 ile 18.660 arası

Konu: kanalizasyon

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    5.272
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.331
    Toplam Teşekkür
    2.037 Yazısı Teşekkür aldı

patronlara günaydın, palaya yok. o ipne
    Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.

2. 4 Kullanıcı padişah tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

ne piyasa be.3 günde 4.000 puan zıpladı.güya mısır kısır falan çöküyorduk.taban yalan oldu...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. 4 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı a.kaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lem kaya diyom neden bunu atladın diye kızıyom kendime daire içine aldığım yerde şortu kesin kapamam lazım ve sistem 15 dk lıkta al verdiğinde 77300 de kesin şorttan longa dönmem lazımmış buda bana kapak olsun
    Sana neden bu PU NU işinden bi cacık çıkmayacağını şekil üzerinde göstererek anlatayım. NU veya PU her trendin bir noktasında oluşur ve çoğu zaman uzun süre devam eder. Ama canlı yayında bununla işlem yapamazsın, çünkü piyasanın buna göre hareket edip etmeyeceği işi olup bitene kadar, yani çok geç olana kadar bilinemez.

Mesela senin o nasıl kaçırdım dediğin PU sinyali aslında çok önce gelmiş. Resimde çizdiğim gibi ilk görüldüğü anda uysaydın iflas ederdin. Ne zaman uyacağını, yani tam dibin nerede olduğunu canlı yayında nasıl bileceksin?

İş olup bittikten donra grafik üzerinde çok çekici görünen, ama canlı yayında kullanıldığında sermayeyi eriten trading metotları arasında ikinci sırada sayıyorum bunu.
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  1074.png
Görüntüleme: 132
Büyüklüğü:  99.4 KB (Kilobyte)
ID:	4348  

6. 4 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    5.272
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.331
    Toplam Teşekkür
    2.037 Yazısı Teşekkür aldı

PU diye palaya mı tükürüyorsunuz sn stro patron?
    Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.

8. 4 Kullanıcı padişah tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

15 likde 80300 de 112 ema var burayı hemen kıracağını sanmıyorum.
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

10. 3 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Patronas ve Petrobas lar,
    Nisan vade ile Şubat vade arasında sıfır makas var..entırassan değil mi? Nassı değil. baya da enteresan işte..hatta Zbartman PAMBIK ın hesabına göre 700 puan filan olmalı fark...peki aceba şubat mı fazla değerli yoksa nisan mı değersiz... şahsen ben nisan ayını çok severim...nisan ayının değersiz olduğuna inanmıyorum...bence nisan ayı değerinde..şubat ****si değerli bence..hiç sevmem..düdük kadar ay öyle..ayrıca değişken gıprak..ne öyle 3 kez 28 bir kez 29 felan..sevmem ben şubatı..böğkk..al ** sattım biraz daha şubattan
    BANGA mühim

12. 3 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün biraz gerginim patron...
    Patron bak komisyonuda düşürttün,onu düşün

14. 3 Kullanıcı flexy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana neden bu PU NU işinden bi cacık çıkmayacağını şekil üzerinde göstererek anlatayım. NU veya PU her trendin bir noktasında oluşur ve çoğu zaman uzun süre devam eder. Ama canlı yayında bununla işlem yapamazsın, çünkü piyasanın buna göre hareket edip etmeyeceği işi olup bitene kadar, yani çok geç olana kadar bilinemez.

Mesela senin o nasıl kaçırdım dediğin PU sinyali aslında çok önce gelmiş. Resimde çizdiğim gibi ilk görüldüğü anda uysaydın iflas ederdin. Ne zaman uyacağını, yani tam dibin nerede olduğunu canlı yayında nasıl bileceksin?

İş olup bittikten donra grafik üzerinde çok çekici görünen, ama canlı yayında kullanıldığında sermayeyi eriten trading metotları arasında ikinci sırada sayıyorum bunu.

Stro hocam yanılıyorsunuz bence pupu kırıldığı anda anında kapamak gerkiyor zaten grafikte görüyorsunuz ki sinyale bakınız pu kırılmadan çok önce SAT siynali gelmiş.PU kırıldığında büyük düşüş geleceğinede ısrarla söylemişimdir.Önceki pupu görevini yerine getirmiş ve peşinden de sat gelmiştir zaten.Ayrıca pupu ya göre poz açma diye bişey yok zaten sadece flatlama açısından diyorum sistem ok larına göre pozisyon açılıyor pu ve bu ya göre flatlamak mümkün demeye çalıştım.Dikkatli bakınız grafiğe hocam ok lar pu lardan önce gelmiş ancak pu lardan sonra gelen sinyaller daha sağlam oluyor.
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

16. 4 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patron bak komisyonuda düşürttün,onu düşün
    düşündüm..dedim ki, bugünkü zararımı şöyel yok sayabilirim..önümüzdeki x ay boyunca düşük ödememden dolayı lehime oluşacak komisyon farkını bugün kaybına mahsup et dedim...
    BANGA mühim

18. 5 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    348
    Toplam Teşekkür
    104 Yazısı Teşekkür aldı

15 likde 80300 de 112 ema var burayı hemen kıracağını sanmıyorum.
    60 lıkta demek istedin heralde....

20. 2 Kullanıcı DURU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Dikkatli bakınız grafiğe hocam ok lar pu lardan önce gelmiş ancak pu lardan sonra gelen sinyaller daha sağlam oluyor.
    CANLI GRAFİK ÜZERİNDE para kazandırıyorsa sorun yok..

22. 2 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Stro hocam yanılıyorsunuz bence pupu kırıldığı anda anında kapamak gerkiyor zaten grafikte görüyorsunuz ki sinyale bakınız pu kırılmadan çok önce SAT siynali gelmiş.PU kırıldığında büyük düşüş geleceğinede ısrarla söylemişimdir.Önceki pupu görevini yerine getirmiş ve peşinden de sat gelmiştir zaten.Ayrıca pupu ya göre poz açma diye bişey yok zaten sadece flatlama açısından diyorum sistem ok larına göre pozisyon açılıyor pu ve bu ya göre flatlamak mümkün demeye çalıştım.Dikkatli bakınız grafiğe hocam ok lar pu lardan önce gelmiş ancak pu lardan sonra gelen sinyaller daha sağlam oluyor.
    Wisconsin eyaleti adına suçluyorum!!!!!!!!!!!
    Nayır gayatron...Trend değişimlerinde oluşan Çoğu PUPU ve NUNU'nun U yapan son dipleri ancak bir kaç bardan sonra kesinleşiyor.. Biliyorsun ki NUNU larda PUPU larda badem olabiliyor..İlle de PUPU ve NUNU aksiyonu yapacağım diyen adam volatilitenin çok yükselmiş olması, basit trend çizgisinin kırılıp kırılmaması (nerden çizceğin subjektif) gibi şeylere de bakmalı..her durumda PUPU ve NUNU yu titrek indiklerde değil normalize edilmiş efendi indiklerde aramalı...bence....sonuçta PUPU ve NUNU yatayda işe yara trendde değil..bir de trend sonlarında..ama yukarıda dediğim gibi trend sonunu sadece nunu pupu ile anlayamazsın
    Sayın hakim, sanığın 1 margin call ile cezalandırılması ancak iyi halinden dolayı cezanın 500 puana indirilmesi, keyifli bir adam olmasında dolayı cezasının ertelenmesi hususları talebimizdir..sanığa başarılar dileriz
    BANGA mühim

24. 4 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri