5 liklerde nunu lar var ama yerler mi acaba
5 liklerde nunu lar var ama yerler mi acaba
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Farkın sıfırlanması, spotun yukarı gitmesine karşın vobun buna inanmamasına bağlı olabilir, yüksek ihtimal inandığında fiyat beklenmedik bi anda yukarı uçacak denebilir.![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Spot en yüksek 79161
Vob en yüksek 79200
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ben fişi çektim...UPS'in enerjisi bakam kaç dakka dayanacak![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bu şişen kredi arzlarından dolayı her eve araba almayı kolay hale getıren,ve hayatı boyunca araba almayıp 40 ından sonra araba alıp o gazla çoluğu çucuu arabaya doldurup 15 yaşında gibi araba kullanan amcaların yaptığı trafik kazalarından dolayı tıkanan TEM hakkında çok ilginç şeyler yazmak istiorum ama elim varmıyo yazmaya gayri...
bu arada,flat yazmıstım geceye,yannış oldu..dun sevans sonu açtıım kısalarla hala dewam ediyorum ...
--Eksiklik Kendi Özümde--
79.000 altı 5dk'lık kapanış bile long'ları kapatıp short'a dönmeme yetebülür... Öte yandan altın short'ladım ve direkt düştü, gerçek hayatta böyle birşey olamayacağına göre muhtemelen şu an rüya görüyorum.. Rüyada bile trade ettiğim için de kendimi kınıyorum... üvvv...![]()
graş yoldamı?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
üww..gısa
BANGA mühim
Dayanamadım yaaa, uzunlar flat
Düşme potansı oluştumu durmayacan![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Astipat he he he 79075 de iken 5 liklerde pıs nunu gördüm demiştim ama yerlermi bilemem yememişler demek ki ama belkide silkeleme olabilir mi![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
birazdan gelir.crash tüm hızıyla yolda
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
komisyon olarak vob payı dahıl 1,2 verıyorum ben.artı bsmv oduyorum.
bsmv konusuna gelınce, bsmv sadece tuzel kısıler ıcın kalkmıs yanı cogumuz odemeye devam edecegız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri