Ben seans içi bekliyodum.. Onlar gece oturttu
Zaten Merkez Bankası Başkanımız sölemişti..İnanmayan taş olur demediği kaldı![]()
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Despite the strength in the dollar, the commodity's sector has held up remarkably well and this suggests that the smart money is deploying new funds every time this entire sector pulls back. It also a very ominous warning that inflationary forces are going to unleash with a fury in the years to come. We still believe that individuals all over the world, especially in the developed countries are going to experience a shock in the next 2-3 years. We have spoken of this many times in the past 12 months. The economic pain right now is being masked by the gains in the stock market.
Dolardaki güce ragmen, Commodity sektoru kayda değer şekilde kendini iyi bir şekilde tutuyor ve bu tüm sektor geri çekilişileri sırasında akıllı paranın bunlara yatırım yapması bunu teyid ediyor.Önümüzdeki yıllarda bu deger artışları açık bir uyarıdırki enflasyonun kuvvetleri önümüzdeki yıllarda kendileri çok siddetli bir şekilde ortaya çıkaracak.(Burası benim favorim) Biz hala inanıyoruz dünyadaki bütün insanlar ,özelliklede gelişmiş ülkelerdekiler 2-3 yıl içerisinde bir şok tecrübesi yaşayacaklar. Bunu geçen 12 ayda defalarca dile getirdik. ekonomik agrı şu anda borsalardaki kazançlarla maskeleniyor
Interest rates are slowly rising and the long term charts are indicating that they have nowhere to go but up. We also believe that the bond market is going to experience a crash as rates soar to eventually match those of the 1980’s. For those who have no positions in bullion, use pull backs to establish a position and use strong pull backs to add to your position.
Faiz oranları yavaşça yükseliyor ve uzun vadeli tablolar bunların gideceği tek bir yön olduğunu onunda yukarı olduğunu gösteriyor.Biz inanıyoruz ki tahvil piyasası faiz oranları uçmaya başladıgında 1980 lerdekine benzer bir çöküş yaşayacak. Şu anda altını poziyonu olmayanlara geri çekilmeleri kullanarak bir poizyon oluşturmalarını ve de kuvvetli geri şekilişlerde bunlarda portföylerine ek yapmalarını tavsiye ediyoruz
Under normal circumstances Gold would have mounted a stunning correction given that the dollar has mounted a very strong rally over the past few months. This is not the case this time around and Gold has only mounted a mediocre correction and now appears to be putting higher lows instead of lower lows in the face of a strong dollar. A weekly close above $1175 will most likely result in a test of the old highs. A test of the old highs if not confirmed by our technical indicators could then result in a rapid move down to the 990-1040 ranges.
normal şartlar altında doların kuvvetli rallisi sırasında altının çok derin bir düzeltme yaşaması gerekiyordu. altın sadece orta şiddetli bir düzeltme yaşadı . bu sadece dolar karşısında yüksek düşükler yaşadılar normalde düşüklerin düşügünü yaşamış olmaları lazımdı. Altının 1175 üzerinde bir haftalık kapanısı eski yükseklerin test edilmesini saglayacak. eski yüksekler eger teknik olarak desteklenmesss 990-1040 seviyesine hızlı bir geri çekilme olur
Gold is still expected to consolidate for a few more months. If the consolidation remains in a tight range (1000-1200), then expect Gold to explode upwards once a new weekly buy is generated.
Altının hala birkaç ay daha düşük seviyelerde gezmesi beklenebilir.
Eğer altın 1000-1200 gibi dar bir aralıkta kalırsa bir haftalık yeni bir alım dalgası altını yukarı patlatabilir
Şimdii.. Cuma günü tatiliz..
Bu reytingciler.. Çocuukklarrr.. Bayramınız kutlu ollsuunn.. Ülkenizin bilumum notlarını arttırdıkkk..
derler mi? Deeerrrlerrrr....
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
genelde bankalara endexli olan piyasalarda,bankalar için ve özellikle bununla beraber Türkiye için verilen risk indirim haberi bankalara alışı getirecektir,eer bu olursa piyasalara da ne olacağı malum...
tabi bu pela ,yarıın ne olacağı gene belli olmaz...
bu arada ben de bugun seans içinde bekliodum haberi...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Burada artık kendileri mal alarak yükseltmek istemiyolar..
haberi bas.. Vatandaş kapanıcam diye birbiribni ezerken arbitraj için ayırdığın malları ver.. O arada endekste yükselsin..
İyi yere tezgah açtılar..Artık nerden gelip nereye giden bir garip yolcunun parasıysa![]()
Nası çete bu yaww..
Benim bildiğim çeteler bu kadar uzun süre organize olamaz.. Mutlaka kavga çıkar..
Bunlar çeteler üstü..![]()
ulem ne carry tradeçi varmış memlekette be...dolarını alan gelsın vatandaş...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri