İyi Akşamlar..
/ İyi Tatiller For Jeliboms..![]()
İyi Akşamlar..
/ İyi Tatiller For Jeliboms..![]()
En az 3 HİSSE...
Cümleten iyi aksamlar
geceye kısa
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Cümleten iyi akşamlar.geceye flat.riski azaltmakta fayda var.yarın ne olacagı bellı olmaz bugun dusmek ıstmeyen guclu pıyasa vardı.piyasanın kar realızasyonuna ıhtıyacı var soluksuz yukseldık bır yerde dınlenmesı bıraz aşagıya gelıp yenı oyuncular alması lazım.kısa kalarak kaybettıgım puanları 2 gunde al sat yaparak yarısını cıkadık.2 gunde 2975 puan aldım hala zarardayım.1 haftaa nereyse 1 ayda kazandıgımı vermıstım.bıraz moral oldu bana.darısı zararı olan arkadaşların başına.
dow 12 bin olabülür
mali kural yarın veya diğer gün geçecek.
not artırımı
yatırım olabilir ülke olma durumu olunca dünyamız değişecekmiş tüm fonlar akacakmış ben pek anlamam
beklentiler bu şekilde
kısa için ne çok sebeb var dimişelale inadına isyan felan
![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
açıkcası emekdar abi hiç armutluk bi durum yokben anlamam tabi borsadan
44 para girişi varmış bugün pehhh bakalım nolecek
dün long gırmıstım 74450 satış yazdım (+550 puan )gün içinde 5 al-sat 725 puan=1275 puan. 2 gundur ıyı gıdıyoruz.gcn ayda ıyıydım.anlız gecen hafta rezıl ettık.bırde işimle alakalı.ben genelde 5 dk-15 dk ve 30 dk teknız analız grafıklere gore al sat yapıyorum yanı anlayacagın 125 175 puan arası trade yapıyorum.gunde 3-4 tane denk geldıgınd zaten yetıyor .
Merhabalar;
Geceye FLAT devam.
Artık KISA ıcın 73.200 sevıyesının kırılıp kırılmayacagına bakacagım.
Ikı gundur 74.000 un uzerınde kalamıyoruz.
76.000-77.000 ıhtımalı gozonunde dursun bakalım.
Malum bunun Mali kurali var; yatırım yapılabılır ulke olması var...
Garantının bılancosu var; ISC nın bılancosu var...
Olmadı mı yemedi mi mesela Raysıgortanın Anel telekomun hatta Makına Takımın bılancosu var...
Arkadan referandumu var secımı var...
Tek partı ıktıdarını satın alması var koalısyonu satın alması var...
Yarın hava guneslı olacakmıs bahanesı var.
Dıger gun ruzgar lodos ve poyrazdan orta sıddetle hafıf esebılır beklentısı var.
Hatta AYU cıkabılırı Tas dusebılır ı var..
Sonuc olarak;
Yukselmek ıcın sebep bıtmez...
Bırılerı talımatı vermıs devam...
Iyı aksamlar dılerım![]()
Palenin parası var alıyore....kıskanmayalım...
Nazar etmen ne olur...
Çalışın sizinde olur..
Hamımız pale içün çalışıyıg,bulup buluşturup getiriyoruz...yesin semirsin diye...
Bak ben komşulardan topladım teminatları...onlarda kalmayınca imam adıma cami cematinden topladı..
Zavallı VOB da yuvarlak çötenin eline düşmüş dedi....çok acıklı konuştu...herkes çok üzüldü,bütün cemaat
hayretle vay anasını dediler hep bir ağızdan,çok para verdiler...hamısını yuvarlak çöteye getirdim...![]()
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri