KVli sistemim dahi al vermedi henüz
Eğer alavere dalavere uzarsa
Ovli sistem al verecekki millete smaç nasıl oluyor gösterecekler diye düşünüyorum.
KVli sistemim dahi al vermedi henüz
Eğer alavere dalavere uzarsa
Ovli sistem al verecekki millete smaç nasıl oluyor gösterecekler diye düşünüyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
tavan olunca bana haber verin![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
benden bu kadar 78-78050 den veda ettim..
bu kadar şimdilik yeter..1.200 olmadı amme 975 puanda iyidir..çok çoşku olunca dayanamıyom..kapatırım..şimdi sistemelr falt olsun veya sat versin..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
enazından sistem sat vermeden 77500 e gelsin..ema ya
%1,5 eksiden artıya gecen vob var..dikkat derim..pala hala yukarı yönde güçlü..
pardom geciktim
mental
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sabah kalkarsın bir bakarsın fdow -100 senin kapanışına göre... Uzak doğu düşmüş, dolar yükselmiş, orta doğu zaten arapsaçı... Shortlarınla mutlu mesut beklersin derken piyasa açılır ve düşerek açılır... Herşey süper giderken biranda Kayahan çıkagelir... Crash yolda, zıplaya zıplaya geliyor der... Ve başından aşağı kaynar sular dökülür... Lan bu sefer belki olmaz, bu sadece forumda yaptığımız bir şaka dersin ama yine olur... Kayahan geldikten sonra piyasa 1300 puan teper![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yaktın bizi gayahan..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Klasik müziğe çok benzetiyorum ben piyasayı..özellikle four seanson a![]()
200 EMA bu boru deel...dikkat etmek lazım...aslında nefis yerde yani.düşük kaldıraçla işlem yapanlar için.her zaman bu fırsatı vermez.çünkü 200 günlük EMA ya zırt pırt gelmez.
çok net şu an görüntü 78.200 altı günlük kapanış SHORT üstü LONG...
vadeli cuma kırdı ama XU100 kırmadı bugünde değdi ve yukarı zıpladı...
- - - -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri