Aste ,
Klingon'da tank yapılmıyo mu, lem?
BES'leri "tank fonuna" yatırmadın mı?
Selamlar VOBORSA![]()
En az 3 HİSSE...
pala yer sofrasındaki sinekleride halletti fakat lastiğin gerginliği bitti gibi...
müsterihliğin kayıplığından ötürü faltım gari, havada uçuşan sinekler uçuşun bakalım gün gelir sıra sizede gelir, şimdi lastiği germe vede dinlenme zamanı![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
HAciex,
Gözde arazi aracım Zırhlı personel Taşıyıcıları ve Tanklar aslında...Emeklilikde çayıra bayıra vurmak için hoş olabilirdi..Amma sivil kullanımı yasak biliyon bunların...Hadi Tank ı anlıyorum da, Zırhlı Personel tAşıyıcı niye yasak abi..Hadi zırhı da anladım ama, o araçların zırhını alıp hafifletseler..içine az konfor yapsalar sivil kullanıma sunsalar süper olur
yanlış hatırlamıyorsam otokar ın ürettiği bir tanesi, 20 metre derinlikteki suyun altında bile gidebiliyordu
düşün yani, KAŞ dan dalıyon suya, datça dan çıkıyon filan..hevalara bak
Volkan demek istedinherhalde....bu arada...
BANGA mühim
otokar tavan olurmu?
full longları yedi palalar flatttt,
otokar alalım bari![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
vob 80000 e doğru heyecan yapmadan rahatlamaz dedim...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
![]()
EFSANE GERİ DÖNDÜÜÜÜ
![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri