...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ustad gece dokturmussun yine. Eline ve emegine saglik.
günaydınlar, gandi üstad eline sağlık..senin rakamları takip ediyor olalım..
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
günaydınlar cümleten,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günaydın üstad
dıcı önemli bir desteğin altın tutunuyor,dip görüntüsü veriyor sp ise hala yukarılarda oyalanıyor dıcının yanına yolu var. dıcı sp yi mi bekliyor diyesim geldi. 4 saatlik bakıyorum.
vob ise hayli yolu var aşağı.
dıcı önemli bir desteğin altın tutunuyor,dip görüntüsü veriyor sp ise hala yukarılarda oyalanıyor dıcının yanına yolu var. dıcı,sp yi mi bekliyor diyesim geldi. 4 saatlik bakıyorum.
vob ise hayli yolu var aşağı.![]()
üstad; minor duruma bi baksanız
selam herkese bol kazançlar sanırım ılk seans sonuna kadar buralarda tutacaklar...72 seviyelerinin sert kırılmasını bekliyorum sayın gandininanalizlerinden yola çıkarak teşkrler,,,
saatlik çizgilerimde 73500 çok önem arz ediyor. sonrası 75000 var. çizgilerim kalın olduğu için noktasal veremiyorum. 735xx üstünde 2 adet saatlik kapanış 75 leri hatta daha yukarısını çağırır. short olanlar için dönüm noktası. 71800 kırılırsa 70 lere kapı açılır.
73650 üstünde 74250 ara dirençler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri