üç haftadan beri ilk işlemimi bugün az önce yaptım, umarım kazançlı olur. (az kontratlı ama olsun üwww...)
üç haftadan beri ilk işlemimi bugün az önce yaptım, umarım kazançlı olur. (az kontratlı ama olsun üwww...)
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
iyi akşamlar.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Sayın tr hope merhaba.
vesbe için fibo verebilir misiniz ? rsi, stoc dipte, macd açısı maksimum. sağolun.
Saat 14,37 de yazılmış bu yazıdan sonra gerçekleşen şey kan revan içinde geçen dakikalar değil miydi!..sonra ne olmuş kapanışa bakın 11039 ..
Acaba bugün 81 binde görünen noktada gısaları kapatıp uzuna geçen oldu mu!..
kanalizasyonda Kennym e üzüldüm..ky olmamak için çabalayın..benn kendime ky demek istemiyoorummm.
NETAS dışında
KAPLM
IHGZT
BURVA
veriyorum bunları inceleyin diye kendiniz de alınır mı alınmaz mı neden şurası önemli, burası destek gibi kelimeleri grafiklerinize yapıştırın..ben gördüğümü size söylerim..ama susarak olmaz hiç bir şey..
[quote=ordi;310462]sizi tebrik ederim..sadece bugünü baştan sonra okuyan biri zararı bırakın yanlış yerde alım satım yapsa dahi >2bin puan kazanabilirdi..anlamadığım şekilde bir ilerleyiş var ve bu da üzücü ..demek ki para kaybedilirken insanın kendi de bir yerlerde kayboluyor!..
TRBORSA anısına kurduğum bu başlık altında sıfır düzeyden gelen bir kör yatırımcının ilerleyişini anılaştırıyorum..!.site yöneticilerine bu fırsat için teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri