Yani haftaya pazar burada herşey net yazılacak böyle gışı başı oynayarak değil.
Jelibon.
Yani haftaya pazar burada herşey net yazılacak böyle gışı başı oynayarak değil.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
her zaman 40 kişi olan pazar gecesi mevcutunun bu hafta 80 i aşması şerefine Jelibon altın, hui ve gümüş sayımları geliyor.
haftaya 120 kişi bekliyorum.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Turkishmojo yok ortalıkta bu aralar.
Umarım iyidir.
Jelibon.
Türkiyenin eniyi EW siteleri:
Sıralama yok hepsi birbirinde değerli,
Ama tabii Başta Sayın Sazan Voborsa,
H.bilgin Hisse.net: Çalışmaları öngörüleri gayet güzel bir kişi.
Sidabumi: Bu aralar Tuncer Şengöz blog sosyonomide yazıyor.
Tuncer Şengöz.
Sayın Devir ama paralı artık girilmiyor.
Başkada vardır benim bildiklerim bu varsa yazarsanız sevinirim buraya.
Jelibon.
Öngörüleri En iyi yabancı ew siteleri:
Caldero,
PUG, paralı artık,
vawe principle blogspot,
Dünyada yukarıyı buraya kadar noktasal borusal bilmiş arkadaşlardır.
Ne makro yaptılar, ne temel analiz. Öngördüler çıktı.
Birde Jelibonca elbet.
Jelibon.
Tertipli var, şu an yazdığı sitede üyelik ücretli.
Altın sayım.
Jelibon.
Yine altın.
Jelibon.
Gümüş Sayım.
Jelibon.
Not: Burada yapılan sayımlarda yapılar anlatılmaktadır.
Değer tutmazsa sorumluluk kabul edilmez.
Değer yaklaştıkça çözülmeye çalışılıyor.
Ew olarak tam tutturacaz diyede garanti yoktur.
Buraya bağımlı kaldıraçlı işlem yapmayınız, hele TR gümüş altın dolarada endeskli bilindiği gibi.
Jelibon için ew o kadar önemli birşey değildir. Tek başına tradede ew kullanmıyorum.
Jelibon.
Bu hafta çok yoğun işim olacak ancak akşamları burada olacağım.
Başarılar.
Garanti 6.66 dır.
Endeks 55700, yukarıdaki dirençler yazılı.
Jelibon.
Sn jelibon nerdeyse bir aydır siteye ve topiğimize erişim yoktu bizim internette ,bir arkadaşımı dostumu kaybettim sanki ara ara yok bugün bir daha bakayım dedim dünyalar benim oldu sizi tekrar buldum bu arada olan büyük piyasa hareketleri konusundaki yorum ve bilgilerinizdende mahrum kaldım tabii bundan sonra yine sıkı takipçiniz olarak devam edeceğim topiğe,bu arada pusulasız kaldığdm için cuma günü 1,95 maliyetle gümüş aldım şimdi zarardayım usta nolacak bu gümüşle aramız bir türlü düzelmedi gitti ama bundan sonra sizin yorumlarınıza göre işlem yapacağım ,oh be şükür kavuşturana .....
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri