''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
minareden at vobu in aşağı tutma vobu
saat 11:22 hala taban olmamış.hayret...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Patron emeklikler bakkallar muhtarlar yapıyor bu işi.. Forex'de zengin olan olana... Her geçen dakika yeni bir milyoner oluşuyor... Senin neyin eksik onlardan... Sistem dersen sistem, indik dersen indik.. Hepsine nal toplatırsın... Bak ben bile yapıyorum ki bilirsin teknik analizin komple hurafeden ibaret olduğunu söylerim hep... Sen bu halinle nal toplatırsın herkese... Yine de karar senin tabi üstat...![]()
![]()
![]()
....forex >>>>
![]()
2013,00
Shortlar bugünlük yeteri kadar yoruldu dedim veeee
78500 kapan long aç yaptım...
Buda palaya takke ossun![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Geçen hafta Cuma günü balon uçtu uçtu uçtuydu
Bakalım bu hafta needecek?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri