yok yani tahmini , kesinliğini kimse bilmez ama kar satışları nerede bitebilir tahmini
yok yani tahmini , kesinliğini kimse bilmez ama kar satışları nerede bitebilir tahmini
spot 74000 altına sarkarsa düşüş devam eder
spot 74bin altında short üstünde long olunur.
vob değil spot takibedilmeli.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
spot dediğin imkm 30 dimi
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
spot 74755
vob 74200 üzeri al olur.
galiba long giricez haftasonuna bu gidişle![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
yurtdışı artıya geçti
haftayada yukarı devam dermi şimdi bizim piyasa*
haftasonu gelişmelere bakar
bir olumlu haber uçurur.
Hun İmparatoru ATİLLA
haftasonu düşmeye niyeti zor olan bir borsada short kalmak ne kadar dooru?
Hun İmparatoru ATİLLA
sırf doların 2 haftadır durumunu ,buna bağlı olarak da altının durumunu ve piyasanın durumunu gören bir yatırımcı,ilerde paranın nasıl korktuğunu ve nasıl kaçtığını görüyor olmalı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ben bilmem haftasonuna long giriyorum
long devam long
haftasonu gelişmeler değişik olabilir
yurtdışına bakarak böyle diyor ve long giriyorum![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
200 kaldırıp gelene balya balya gomuo...trader ları güzel iş yapıo..saygı duyuorum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
spot 74700
vob 74175 üzeri al olurdu
netekim vob alda kapadı
haftasonuna long girdim
long devam long
iyi tatiller
Hun İmparatoru ATİLLA
ben londayım yukardan longdayım
salı günü para piyasası kurulu toplantısı var önemliymiş öyle diyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri