fıçır 9599 gördüm ama dediğim gibi son dakikaya kadar güvenemiyorum
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın bır tombul parmakta bıze yaparlar....
dansöz hemen toparladı yine nolacak bizim halimiz
Kısa olmama ragmen yarına -750 -1000 falan kımse beklemesın sabaha kadar bu sp500 1040 bıle dener.dansöz bız kısalara ekmek cıkmaz pehhhhhh.yazıyı yazarken 0.40 pirim yapmıs yuhhhh
[quote=EKONOMİST;261066]haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın bır tombul parmakta bıze yaparlar....[/quote]
Tombul parmak kesmiyor bizimkini,ham elma kazığı lazım ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........![]()
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri