120'lik bolinger sıkışıyor, yukarı patlarsa short pozisyonlar gözden geçirilmeli.
120'lik bolinger sıkışıyor, yukarı patlarsa short pozisyonlar gözden geçirilmeli.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
sayın selçuklu üçgen çok netleşti artık...
ama çogunluk aşagı kırılacak diye bekliyor galiba...![]()
iyice mala bagladı piyasa ...
short devam ... ama tırsmıyo degılım![]()
dax yukselıyo bızı alıyolar dax düşüyo gene bizi alıyolarhayır alıp napıcak onu da merak edıyorum
gostergelerım dusebılırım dıyor ama cok guvenılır degıller.. kafalarına gore takılıyolar bazen)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
biri 650 kontrat bassa anında 73.500 olacağız.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
ben de asagı kırılım beklıyorum bu sevıyeden gostergelerım halen serbest dususte ayrıca harıcı cokus gostergelerımden bırı sınya verdı.. hayırlısı...
bakalım gostere gostere yapacaklar mı ... yoksa yamulacaklar mı
bu kadar arkadaş aşağı beklerken, benim yukarı demem çok sırıttı.
Allah'ım ben nerede yanlış yapıyorum?
beklentıler aynı olsa pıyasa coktan gıtmıstı bı yonepoza asık olmamak lazım
![]()
assagıysa assagıdır yukaıysa yukarıdır.. bazen assagı gıderken yukarıda olabılır tabı yukarı gıderken assagı oldugu da gorulmustur .. en guzelı gerceklesınce mm demek boyleymıs demek)
eeyncılls off dı kırassshhh cash cahsss cashhhh)
istop .. vay anasını .. **
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri