cümleten iyi akşamlar..
patron bi anket açıverde neyse halimiz çıksın falımız![]()
cümleten iyi akşamlar..
patron bi anket açıverde neyse halimiz çıksın falımız![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
oy verin..yoklama alacağım ona göre
http://www.voborsa.com/forum/poll.ph...lts&pollid=403
BANGA mühim
İyi akşamlar arkadaşlar
patron ben oy atamıyorum ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
BU ARADA NK DEMİŞKİ ULEN KAYA 425 DE ŞORTU STOPLA ÇÜNKÜ SİNYAL YAMULCAK DEMİŞ AMA O SIRADA MÜDÜRLE TOPLANTIYA DALDIK GELİDK BİDE NE GÖREK 800 DE İSTOPLADIK MECBUREN BUGÜNDE BAYAĞI Bİ HASAR ALDIK![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
abicim tam akşamı bence..graşsın artık..12000 geçilmez şortlar serilmez..ehüühühüh..üwwww.. -2000 gap olsun 1 milyon çiçek açsın..he -500 ü buldunda -2000 kaldı..üww..iyi akşamlar
BANGA mühim
böyle hafif bir graşik rüzgar geldi new york cihetinden...
BANGA mühim
UYUZ OLUYORUM ŞU REKLAMLARA 1000 $ I 2 HAFTADA 8030 $ OLMUŞ MUŞ HADİ GIDIKLADA GÜLEYİM BARİ ULAN BU KADARDA TUZAK KURULURMU BE MİLLETE GÖRENDE HAVADAN PARA DAĞITIYORLAR SANIR İYİMİ![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ya brak o işi gayatron..şimdi fatfinger dan geçtik, thinfinger olayı olsa dow %2,5 felan düşse...zebah -2000 açsak, -4000 kapasak, suyundan da koysak
BANGA mühim
Altınseverler için tüyo... üvvv... Bu altının Pala'sı haftalıkta 34 EMA'yı çok sever... Yıllardır milimetrik alım noktası olarak kullanır... Yine yaklaştı oralara.. Bu gece de FOMC var... Şöyle oralara kadar bir anda verse de evladiyelik altın long'lasak...![]()
onu dokuzu anlamam...1325 in altına inerse 1244..onunda altına inerse iflah olmaz
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri