Altın 1773 stop olur.
Jelibon.
Altın 1773 stop olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jeli altın göcecek gibi stop nerde ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
vix 2-3-5 yılda bir tekrarlanan elips.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi vixin bu durumundan ne çıkar?
1. Bazı şeyler fiyatlardadır. % kaçı fiyatlardadır elbet kimse bilemez, ama bir kısım avrupa riski fiyatlardadır.
2. Vixin bu grafından vixin düşeceği garantimidir?
Hayır, TRADEİN PYSİ İNSTİTUTİONAL İNVESTORLARDIR.
VE ONLAR HALA DAHA HEDGELEMEKTE VE ENDİŞELENMEKTEDİR AVRUPA OLAYI VE OLASI BİR DEFAULT İÇİN.
HİÇBİR TRADER İNSTUTİONALIN TERSİNDE OLAMAZ. AYNI PALA MANTIĞI. NE UĞRAŞIRSIN PALAYLA, KÜFÜR EDECEİNE PALAYLA AYNI YÖNDE OL KAZAN.
Ama vixde bir aşağı eğilim alçalan tepeler ve alçalan diplerden dolayı görülmekte.
Negatif bir olay sürprizi olmadıkça Vix yuvarlağın üstünü sürekli deneyecektir.
Bu ne demek? Vix downolursa market up olur elbet.
Ancak, vixdeki düşüşlerle yuvarlak desteğine gelecek retestler olsada, piyasa altına inmedikçe yuvarlak desteğinin piyasadaki yüksek risk devam ve volatilite devam edecektir.
Vix destekler önce yuvarlak desteği ardından 26 dır.
Önce ilkini sonra 26 yı aşağıya almadan piyasa her zaman volatil olacaktır.
Daxdaki %3-5 ler bu yüzdendir.
Bu pattern çok geniş bir patterndir, aşağıyada yukarıyada potansiyeli çok büyüktür.
Bu spdeki bant bittiğinde piyasa aşağıya veya yukarıya %10-15 lik hareket edecektir.
Jelibon.
cuma kapanışının altına sarktığı ilk anda verdim altınları
amma şu bizim tr beni kıl etti yine bugün
yaww kardeşim bu kadarda olamz yahu.dax sp future eksi iken nerdeyse yukarı gidecekti yahu
decoupling safsataları ortada dolanıyor yine.yok olumul ayrıştık yok biz çok iyiyiz.
yaww kardeşim biliyoruz iyi olduğumuzuda haklarını yemeyelim amma bu kadarda olmaz
56000 den çıktım.2000 puan alamadık.amma hiç üzülmüyoum
nakitte beklemeye devam.fırsatlaro lursa gir çık yapacam sadece
55800
54000 izlenmesi gereken önemli seviyeler
sp 937
tr 42000-45000 beklentim devam ediyor
gelecek ayular için mükemmel olacak.özellikle ekim kasım ayları ayuların dönemi olacak
son yükselişler diyorum ben.
herkese bol kazançlar.
be carrefully
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
üstad 1773 altın şu anda
1757-1760 aşağı kırılmaması lazım.dikkatle izlenmesi gerek
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
kırılır kırılırama
çelişkim olcak durumlar mevcut gibi. bu yüzden kararsızım hem dow hem dolar hem altın??tr de biyana..
dowda epey salınacak sarıkızda..sarıkıza şimdi tövbe dedim ama..1625+7 olabilir diyorum ama dow tr aşağı ihtimali..??galiba kimseye malyedirmeye niyetleri yok epey toplamışar gerçekten de..??hepsi beraber iniyor ..
her şey birlikte iniyorsa büyük terslik var demek bakalım neyin başında patlıyacak altın mı dolAR MI DOW MU...?
dolara bi bakın hayrettin bie şey ne dönüyor bu lobilerde aceba..?
1630 geçtiğinde çekilmişti ama tr endeksle beraber çıktığında soru işareti uyandırmıştı bende yazmıştım öyle ve hala endeks yükselirken öyle devam ediyor..şu an bana göre dolar tehlikeli gibi..çok sert düşürüp endeksi yükseltirlerde milletin elinde bırakmaya niyetlerimi var yoksa ülkelerin yaniii.... hedef hükümetmi ..seçimden sonra başladılar neyse siyaset uzak dursun da...
uzun vade dow ya 14100 yaaa altın 14100dow için bçok uzun değil gerçi dow 9000 lerdeyken bu rakam vardı bende..biraz karışık.. altın uzuuuun vadede... doların değeri 000,5 kuruşa mı gelir altın değeri çıkar oraya bilmem
![]()
altın tl bir bankacıdan 150tl olacak diyor..ne kadar gerçek bilinmez ama..bu dolarında altının yükselmesi demek..bende ki tek rakam 1327-11-dir dolar/tl..uzun vade..ama ne zaman allah bilirhayırlı akşamlar
2009-2010 konsoladasyon ve crash graf.
Jelibon.
2010-2011 konsolidasyon ve crash graf.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri