eyvallah patron. ne dönmesi daha tatildeyim balık avlıyom bizim kayıktan yazıyorum lem büssürü çupra tuttuk.
histem neymiş yemişim histemi en büyük sistem ehueheuu
göstergeleri siz sormuyonuz ben sülemiyom.
dün 73.550den sat dedüler,
73,200den tipecek dedüler
73,600den yine sat dedüler. geceye öyle kal, yarına gap up bile açılsa maliyetine geri gelecek yani gap up açılsa bile açıldığı yerden çak bi parti daha dedüler.
güzel çalışiyler keratalar.
yannız ben biraz yoonum ondan pek bakamıyom o ayrı.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
arkadaşlar repaint ne demek?
yahu şaka yapıyorum şaka, bırakın bunları, palaya odaklanın.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
apsd son 1 satte -3000 den -2000 e gelmişti 3 dakıka once 1000 adet poz kapanarak 1 dk ıcınde tekrar -3000 e geldi ... agresıf long kapandı .. hadi hayırlısı...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
re short yakın istop ... veriye kısa girecem istop olmazsam ... hayırlısı .. .
2013,00
he ya..boşverin repaint i..reprodüksiyon tablolar var çok güzel..internette 30-40 dolara yapanları buluyorsunuz...pastoral çiçek böcek, nü cıbıldak, kotik motik eyle bir şekiller eyle bi hevalar... teprik ederim..
kennym patronaj sana zahmet laptopu falan abi yanına .. sen karanlıkta ol abim veri zamanı .. kararsın ortalık .. küskü gelsin .. sevinelim asteronomious patron bize türkü söylesin .. ..![]()
2013,00
kennym patron ayağa alktı heralde .. futureler .. yeni düşük yaktı .. teprik ederim ... .
2013,00
running olabilirmi patron ... aşağıya ransın mümkünse .. ...
![]()
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri