Dax düşüyor
fdow düşüyor
vob 72450 altı sat olur.
Dax düşüyor
fdow düşüyor
vob 72450 altı sat olur.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sat gelirse 71600 seviyelerine kadar düşüş olabilir
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Uygun yerden shorta geçmek şart oldu.
Hun İmparatoru ATİLLA
evet seans arası belli olmaz hiçbişey ama
yinede uyduk gelen sinyale longlar kapandı
short devam short
Hun İmparatoru ATİLLA
shortlar 72250 altında rahatlar
değilse yukarı ihtimali var
ama yukarı yapsada artık bitti yükseliş tekrarında yine düşer derim ben![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
abi bu pala sadece bizde yok avrupada aynı palalarla dolu amb rakamları açıkladı ben 30 saniye önce tahminimi yazmışım rakam beklenenden yüksek çıktı dax yukarı fakeledi millet iyi zannedip atladı verdiler şimdide toparlıyo gibi yapıyo yani al sat al sat allahtan onlardada bu alavere varda neden oralarda yaşamıyoz demiyorum.
Evet haklısın berkant
ama bugün uymaya karar verdikmi yurtdışına?
dow büyük belirleyici
düşeceğini herkez görüyor olmalı.
eğer oluşursa biyerden sonra global satışa dayanabilen piyasa bulmakda imkansız zaten.
bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz.
Hun İmparatoru ATİLLA
abi galiba aynı bizim kredi notumuzu arttırıcakları beklentileriyle oyaladıkları ve shortçuları huzursuz ettikleri gibi fed de aynı silahı uzunca bi süre piyasayı tutmak adına Q3 le oyalıcak dediğin gibi dow belirleyici olcucak
Evet bugün saat 17:00 de keltoş yarı yıl para politikası raporunu teslim edecekmiş
konuşmaya başlarsa birde.
saat 16:00 ise yunanistan ve AB komisyonu başkanı görüşme yapacak
karşılıklı oyunlar bunlar
para savaşları
bas bas paraları piyasayaondan sonra kapatmaya çalış yırtık donu.
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
evet spot açıldı tehlikeli rakamlar 72350-72400 altında sat olur, spot için bu değerler.
Hun İmparatoru ATİLLA
aman yaa bıktırırlar adamı
sabah beri aynı rakamları görmekten gına geldi yine
vade sonu bumu şimdi?
son yarım saatte 2000 puan yapmaya kalmayında.
Hun İmparatoru ATİLLA
en iyisi flat kalmak galiba
vade sonu kapanışını bi yapsın pala
Nisan vadede al sata devam ederim diyorum![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri