ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yürü be sarı gız bitir şu emtia balonunu.
Hakkaten talihsiz bir adam bu.
Ne zaman yazsa dip sonra tepe oluyor.
Sonrada bana ahlak dersi veriyor.
Dirençteyiz.
Bakacaz kıracakmı.
Peki ben anlatayım o gün olay neydi?
Altın için vade sonuydu, diplemeyi yaptılar, yine uçurdular.
Jelibon ise tarihi bile verdi 26 Haziran.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugun sabahtan beı kar yok....once 1 işleme 200 puan aldım ıkıncı işleme 350 vedık -150 deyız 69.900 altı beklentım devam edıyor
Brezilya portekız maçı başlasa da can sıkıntımız gitse bari![]()
Jelibon hoca,
Ne iştir bu Tomdaki barlar dilenci şeyi kimin,değneyi....
Yok hocam,bu ama asasına daha çok benziyor...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yurt dışı yıne satıyor bıze yın tık yok
Iyi bir satış dalgası gelıyor dıkkat
Valla helal lsun dıyorum bunun bır patlaması olur dışarısında bu kadar satış varken yukarı atacaz neredeyse pes doğrusu kısa kovalamak ck zor
Yanarım yanarım 72.050 malıyetlı malı kaptırdım ona yanarım fıtık ettıle 200 puan dusmedı asagı yuh olsun
1070 işte kritik kırarlarsa ölmüş bu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri