dolar long ladım su pıyasada dolar cıkmıyor![]()
dolar long ladım su pıyasada dolar cıkmıyor![]()
69.900 short kapadım dstek calışmasını bklıyorum long kavalıyacam
Orta vade Nasd** indikatör sat, Sp flat hal devam. Bir eksi kapanış daha Sp orta vadede sata çıkar. Sata çıkarsa bütün yükselişler satış fırsatı olacaktır.
Şimdi dün .50 yakınından tepki geldi 1101 direnci görüldü, ancak seanslık kaldı.
Tepki (4) yukarı dalgaydı, oradan hemen (5) aşağı başladı. Bir dalga eskik gözüküyor dün kapanışında.
Bugün dünün düşüğü önemli, dünün düşüğü kırılırsa 1076 görülür.
Destekler 1090, 1070, 1058, 1041.
Dirençler 1100, 1107, 1136, 1146.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
crashh tum hızıyla zıplaya zıplaya gelıyor.
euro nun pili bitik
avrupada bankalar iflasın eşiginde
yunan bonoları hızla yukseliyor.![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yaw gayahan patron bi ralli yazsan .. çökecek komple ... finanasl piyasalalr yok olacak o derece yani ... bi ralli yaz patron .. bitsin bu çile .. üvvvvv ...![]()
aşagıda 69.700 var bant oraya adar genişldı buralardan tepkı gelmesı lazım ....dış piyasalar cok bozuldu banka stres testlerınden cıkacak sonuclar yon konusunda belırleyıcı olacak ıyı cıkarsa bunun adı kar satısı düzeltme olacak...kotu sonuçlar cıkarsa beklentıler bozulacagından bana göre kısa sürlı ayı piyasası oluşacak.
Orta vade düşüncem aynı.
1040 ın altına ineceğiz.
1000-1020 veya 945.
Bu senenin dibi olacak.
Sonrasında seneye yeni zirve gelecek.
Bunu dünyada tek yazacak görecek adam benim.
Göreceğiz.
Kayahan burda bende burdayım.
Almanya ve Türkiye minumum etkilenecek bu düşüşlerden.
Esas problem Amerika. Peki niye? herkes işsizlik derken hep ev ve tüketici dedik.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bu gun 80 pıps kar cepte
saat 15 40 a kadar çay molası![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri