bingosal bi duurm var ama .. temkini bırakmamalı bence .. üvvvv .. altının tepesi bana nasip olurmuki .. üvvvv .. ingaaaaaaaaa..ed çalışırsa .. süper olur ama ....
1800 üstü hareket ... yemedi ..gibi ... hayırlısı ....1800 aşağısında tekrar ..
2013,00
Altın 1815 e çıkınca marj zammı yapılmış bakalım nereye kadar düzeltecek? daha bu ilk zam....tabi gariban gümüşte beraber iner herhalde zaten sanki sürünüyor....belkide daha sağlam durur nede olsa en güvenli liman...
istopu yazdım .. uyku galip geldi ... sabaha hayırlısı artık..istop olursamda üzülmem ... cümleten iyigeceler .. tukishmojo patron ... hayırlısı bakalım .. iyice düzelsin bence ..![]()
2013,00
Hayırlı Olsun Abicim ama stop maliyete çek bence ne olur ne olmaz ben o şekilde devam ediyorum.....En tepeden sattık Hayırlısı Tarihe şahitlik edeceğiz
Yada Stop oluruz
En son baktığımda 1780 Kısa vade destek seviyemiz Şimdi 1780 Altı Millet satmaya başlamıştı Stop oldular Eğer Artık Yukarı gideceğine İkna Olup alıma geçerlerse İşte O zaman Tepe yaptık demektir
![]()
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Bakın Sayın Kartal işi çözmüş,
Dip oluşumu dediğim olay bu.
Çift dibede gerek yok. Daha da aşağıya gelebilir, gelmeyedebilir.
8-17 nin en zor kısmı bu.
Kapanış alçalırsa 8 e tam tarih diyemeyeceğiz.
O yüzden kalan hafif risk sadece 17 si için kalıyor.
Risk almayacak trader bunuda bitirecekki tam önünü görsün.
8 atlatıldı tek 17 kaldı.
Şimdilik baştan beri düşüncem aynı 8-17 dipdir.
Bu kadar sert satmış piyasada tepkide büyük olacaktır.
Ama elbet gün bitince yani 17 geçince bir daha bakarız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi 1 vix.
Vixde bu değerler eskisi gibi 10-15 puan değil, Olduğu yerde az sallansa ki bunu yapar çünkü bb alt bandı yukarı çekmek ancak olduğu yerde sallanmayla olur.
O zaman çok dikkatli olmak gerekir piyasa durulana kadar (örneği gümüştür ilgilenenler büyük gümüş düşüğünde durulmadan desteklerin nasıl patır patır döküldüğünü hatırlıyor taa ki hedefe kadar) büyük bnatta olur hareket.
Bu tür büyük bant volatilktesinde trade 15-20 deki vixe benzemez.
Giriş çıkışlar çok iyi ayarlanmalı.
İkincisi Fed.
Şimdi tv yada kim fed toplantısında Q3 beklediyse tamamen palavradır.
Fed olağan toplantılarda bu tip konulara asla girmez.
Bakın burada öngörüldü dendi: Bu iş q3 ve q4 olmadan olmaz. Ama kongreden dolayıda zor olur.
Şimdi bu adamlar bunun kokusyula başlar bu işe, açıklamasıyla değil. Bu adamlar bunu çok önceden koklar. O koku ralli sebebidir.
En son bunu bizler duyarız.
Bunu toplantıdan beklemek hayaldir.
Fakat piyasanın çocuk oyuncağı olmamasının örneğidir bu, sanki toplantıda konuşulacakmış gibi havayla bir topğarlanma olur. Oldu.
Ve hemen ardından yine sattı dün.
Bu tür haberlerle olmuyor bu iş işte,
TEK GERÇEK VARDIR 8-17 PAPATYA BİTİNCE O GERÇEK ÖNÜZÜMÜZE SERİLECEK.
MÜHİM OLAN O 3 AYI YAKALAMAK.
PAPATYA BUNU BECERECEKMİ BAKALIM.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu marjlar yapıldığı zaman iş cozutuyor.
Nedense hepsi perşembeye geliyor.
Perşembe dönüşlü trade'e uygun gün.
Hafta iyi başlarsa hep çarşamba perşembe tepe yenileniyor.
Sürekli böyle.
Mesela salı 40 puan sattı verdiğim dirençden geldi yine geçti.
Yine çarşambayı perşembeyi zirvedledi.
Biraz altın yazacağım.
Dikkat edin yazmadım destek direnç bir süredir elbet nedeni vardı.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri