çok kısacı var..
bu pala dow a verirleken bile ,zaten %15 düşmüştük deyip piyasayı almasın...
ben day tradeciyim..
ama etrafımda epey uzun vadeli kısacı var..
pala açık pozdan bile durumu anlar..
çok kısacı var..
bu pala dow a verirleken bile ,zaten %15 düşmüştük deyip piyasayı almasın...
ben day tradeciyim..
ama etrafımda epey uzun vadeli kısacı var..
pala açık pozdan bile durumu anlar..
78000 de durmaz ise yandık ki ne yandık![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
dusus devam ederse bu xu100'un 65000 seviyesi de psikolojik destek olur gibi gibi.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
way be hem NUNİ hem PAMBIH ne paragözmüş arkadaş...bi tanesi de demedi ki, memleketin eğitim seferberliğine gönüllü neferler olarak katılalım, varızzzz ulaaaaa...Hatta çokonatta istemeyiz ücret olarak, üsütüne çokonat veririz demediler..nerde o Mamut hocalar..ey gidi eyyyyyyy
BANGA mühim
geceye kısa girecek yiğit var mı..
%2 eksiyiz..ve dow kanımca biz kapanırken,eksilerde olacak....
palanın işi belli olmaz dip gibi gösteriyor 80000 seviyelerini bakalım ne yapacak 15 dk ya
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
80000 de tutundu algılatıyolar bence![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ben diyorum ki, çıkacaksa da, bugünkü en düşük önce bir yenilenecek...yok çımayacaksa zaten yenileyecek
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri