iyi akşamlar herkese...
iyi akşamlar herkese...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yi yafrım yiözlemişim beü
akşama yatmadan topiin konusuynan ilgili olan kınalızasyon çalışması yapayım gari.. potanslar nireleri .... yerelere mi havalaramı potans yerelerindeyiz....bende merakh ediyorum nezamandır robot gibi'n zisteme uyuyorum paslamdım gari....
zistemle aldığımızı kanalizasyona atmayalımda![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
İNDİKATÖRDEKİ TREND ÇİZGİSİ KIRILMIŞ GÖRÜNÜYOR BUDA OV Lİ Bİ DÜŞÜŞÜN HABERCİSİ OLABİLİR DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR.
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ilginç bir gün oldu bugün.yükseldi yükseldi sabah ama nerdeyse en dipten kapattı vadeli.bu dikkate alınması gereken bir durum bence.
normal zaman olsa çokta tınnn der geçeriz belki ama dışarısı özellikle DOW teee kriz dibinden başlayan çıkışın zirvesinde.daha orası hiçbirşey yapmadı.
bizim piyasa ise %15 aşağıda.nedir bu acele bilen yok.
ya biz tamamen kendi dünyasında hiçbirşeyi iplemeyen bir piyasa olduk/olacağız (ki bu pek mümkün değil) ya da başka birşeyler oluyor.
DOW -DAX ile korelasyon iyice koptu.bakalım nerede ve ne şekilde buluşacağız yeniden bunlarla.SENSEX ile bayağı uyumlu gidiyoruz ama.onlar bizden önde gidiyor.biz arkadan izliyoruz SENSEX i.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
kaya patron şimdi farkettim.son koyduğun grafta ilginç bir durum var.ultra hiper süper indikatörüne göre 2009 başında başlayan yukarı trend süresince GARAN ilk kez günlüklerde down trend bölgesi olarak kabul ettiğin yere gelmiş.sende farkettin mi?
down trend bu boru deeelll
bunun vadeli veya XU30 versiyonu nasıl conan kaya![]()
- - - -
Kırmızı trend line bizi 2009 marttan bu yana taşımış.ama son zamanlarda iyice yıpranmış ve eni sonu kendini bırakıvermiş aşağı XU30.artık direnç vazifesi görecektir.şu an bu değer 83.700/800 den geçiyor ve her gün yukarı çekilir bu.sırada aşağıdaki mi var acaba?
![]()
- - - -
bu apple'in bilanco super otesi gelecek ve yarin gapli acilacak galiba, onum arkam sagim solum sortcu dolu
eee, herkes buyuk baligi yakalama derdinde, herkes son iki yilin tersine ve net olan bir trend bekliyor olmali![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
- - - -
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri