pivot...........75.925
pivot...........75.925
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
saraylı abi pivotu gösterince, pala dayanamadı hemen pivotun üstüne attı.
büyük adamsın abi, palaya bile yol gösterdin ya!
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
bu 76 lar felan bi havalar geçilirse 61.8fiboya gideriz heralde üwwww 76600 üwwwwwwww
Sistemin en güzel yanı fazla komisyon ödemiyosunMisal sistemle temmuz ayında 15 dk lık da toplam 27 işlem yaptırmış al-sat toplam , ben ne yapmışım 140 işlem sistem ve histemli toplam kar ise 4200 puan ama sistem ise 5550 puan kar yapmış
şimdi sonuç meydanda 27 işlem 30 tl komsiyon ödüyor sistemle işlem yapınca 5500 550-30 = 520 tl temmuz 1 kont net kar demek
histem işin içine girince ....ok ediyor herşeyi
net kar 420-147 = 273 durum meydanda artık en azından benim için her şey açık sistem illa sistem he kaparken kar al ile kapama serbest ama poz açarken mutlaka sistemli açmalı diye düşünüyorum..
Farklı düşünen varsa ya da yanlışım varsa ustalardan yardım bekliyorum
saygılar hörmetler
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
haftasonu hanımı gezdirecem pala
PALA bana PARA ver PALA bana PARA ver![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
hafiften yukarı tepecek galiba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
1-sistem-histem tartışmasında yanlış yoktur.
2-sistem-histem tartışmasının sonu da yoktur.
yanlış, kişinin karakterine uygun olmayan trade tarzını seçmesindedir.
son 2 aydır, herhangi bir periyotta benden daha çok kazanan sistem olmadığına eminim. 5'likten tutun da, 4 saatliğe, günlüğe varana kadar...
ama dipten longladığımda bile sistemle trade eden ve üstelik terste kalan adamın stresinin 200 katına çıktığım saniyeler olmuştur.
dün msn'den yazıştığım bir arkadaşım benim 75,025 öngörümden dolayı 75,900den alım yaptığını söyledi.
20 dakika sonra pozisyonunu 400 puan karla kapattıktan sonra "seninkisi iş değil abi, adrenalin tavan oldu resmen" dedi.
bu olay, toplam fayda meselesidir ve toplam faydayı siz nasıl görüyorsanız o şekilde trade etmelisiniz.
stresin bedelini satın alan adam, sistemle trade eder. elbette o rahatlığın bir bedeli olacaktır ve bu bedel de sistemin dipten veya zirveden değil en az 200-300 puan sonra sinyal vermesidir...
bu konuyu tartışmak çok anlamsız ve gereksizdir.
şahsi görüşümdür.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu 55 EMA ne sihirli büyülü bişeydir arkadaş... Fiyat ne zaman dokunsa zıplıyor tramplen gibi... Eski favorimiz 112 EMA'yı fena pataklar bence... üvvv...![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri