Marbas deli para yapıyor.10 dk içinde 767 almış, 540 satmış..Alış maliyeti 275 satış 400...Al sana pala.. hehe
Hadi abicim ya..şöyle Toyota gibi bir trned gelsin biz de "benim PALAM TOYOTA GİBİ ADAM" diyek..toyo toyota toyo toyota girerim senle her voba..toyota
BANGA mühim
tahvil 8.14
Patron ben sermaye salaktır demiyim..tam tersine akıllıdır ve büyüyeceği yere girer diyim... o yüzden herkes satarken alır herhes alırken satar diyim...ama sermaye=ahmet, EFG, Garandan biri deeldir...PALA parasını akıllı kullanan herkestir...
hatırlarsan VOB 40000 lardayken, ben de dahil pek çok kişi, way** ekonomisi batacak olan ülkenin vob una bak utanmasa 50000 olacak dedik mi? dedik...makrocular takrocular da öyle dedi mi? dedi... şimdi manzaraya bakalım..makro olarak da bakalım dünyayada bakalım....
pala niye longluyormuş? ky şortladığı için mi gerçekten....
Son söz: PALA denilen manipülatör parasının gücüyle kısa vadeli pozisyon ayarlayabilir (misal dax düşüyo biz neden çıkıyorus şimdi sorusunun yantıı burdadır)..Amma 28000 den 80000 e niye geldik sorusunun yantıı PALA da değildir..
bence
BANGA mühim
400 den long oldum wayyy anasını önce günün en düşüğünden long kapadım şimdide en yükseğinden long oldum. pala artık düşürebilirsin hiç çekinme
(ters indik olduk anasını satiim)
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri