Sayfa 1349/3250 İlkİlk ... 3498491249129913391347134813491350135113591399144918492349 ... SonSon
39000 sonuçtan 16.177 ile 16.188 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.907
    Toplam Teşekkür
    550 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yysd....sistemli...
    Yahu dow 10.000 altında kalırsa of of..
    Anayasa paketi iptal olursa al sana erken seçim..al sana chp-mhp koalisyonu...ve merhaba 1998-2001 in aynısı...
    Ama şimdiden karar verdim...öyle bir siyasi tabloda alınacak hisse dyhol dur...üzerindeki baskı kalkarsa garantinin fiyatını gecer...

sana inanıyorum

Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...üwwwww...900 pıvan kara kaadr cikan sinyal karı -325 le nihayetlendi...üwwww.. ulem kaç kere dedim kendime, TP serbest, flat serbest, flat olmak serbest...alsana karı...üwwww

3. 5 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...üwwwww...900 pıvan kara kaadr cikan sinyal karı -325 le nihayetlendi...üwwww.. ulem kaç kere dedim kendime, TP serbest, flat serbest, flat olmak serbest...alsana karı...üwwww

astet corbası tastet yafrım sistem dediin beyle işte 10 vercek 5alcek yuaw mızıkçılık yapma sakın son harekete görem modifikasyon felam yapmaya kalkma gayri... ben mentala heç dokunmuyorum ve söz vereyorum dokunmaycam

accuk zistemine guven lem

besle büyült sonra bırak....kulavını sistemin çeksin....büyüdükten sonra sisteminin kulavını çekmekle uvraşma gayri sonra döver valla
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

5. 6 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

yysd....sistemli...
    yahu dow 10.000 altında kalırsa of of..
    anayasa paketi iptal olursa al sana erken seçim..al sana chp-mhp koalisyonu...ve merhaba 1998-2001 in aynısı...
    ama şimdiden karar verdim...öyle bir siyasi tabloda alınacak hisse dyhol dur...üzerindeki baskı kalkarsa garantinin fiyatını gecer...
    bence AYM, yargı ile ilgili 3 maddeyi iptal edecek diğerlerine dokinmeyecek..

chp-mhp iktidarı olursa, silivri Ankara ya taşınabilir
    o yüzden baktın ki chp mhp koalisyonu geliyor, ergenekon baskılı tişörtler, silivir hatırası biblolar v.b. bastır bir kaç onbintane...daha çok par akazanırsın

7. 3 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astet corbası tastet yafrım sistem dediin beyle işte 10 vercek 5alcek yuaw mızıkçılık yapma sakın son harekete görem modifikasyon felam yapmaya kalkma gayri... ben mentala heç dokunmuyorum ve söz vereyorum dokunmaycam

accuk zistemine guven lem

besle büyült sonra bırak....kulavını sistemin çeksin....büyüdükten sonra sisteminin kulavını çekmekle uvraşma gayri sonra döver valla
    modifikasyonu Jaguar XF de yapecem Sfenksci sistem modifikasyon üstadı ben değilim..ehuheuhu..hayrıca, sistemime güvenmediğimi nerden çıkardın güven ayrı & geyik ayrı

YYSD

9. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Future 1158 den sert satış yedi.

Future 1158 den sert satış yedi.

Destekler (1041-1044.5)-1032-1018

Dirençler 1058-1065-1072

Dünün yükseği 1072 geçilmeden orta vade olumluya dönmez.

Bugünün Amerikan seansının dibinden piyasaya %2-3 yükseliş gelebilir 2-3 gün için.

Ama önce diplesin.

Sonuç senaryo 10000 in geçilememesi 9800 ün kırılacağı ve 9500 in görüleceği şekildedir.

Nasd** 2200 pivot. Altında 2100.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

11. 3 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence AYM, yargı ile ilgili 3 maddeyi iptal edecek diğerlerine dokinmeyecek..

chp-mhp iktidarı olursa, silivri Ankara ya taşınabilir
    o yüzden baktın ki chp mhp koalisyonu geliyor, ergenekon baskılı tişörtler, silivir hatırası biblolar v.b. bastır bir kaç onbintane...daha çok par akazanırsın
    yok yok...inşaata yatırım yapmak lazım...silivri boşalacak..ama yeni sakinler için daha büyükleri yapılacak..malum 200.000 kişi stadlarda olmaz..bunun kışı var...

13. 3 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

yysd....sistemli...
    yahu dow 10.000 altında kalırsa of of..
    anayasa paketi iptal olursa al sana erken seçim..al sana chp-mhp koalisyonu...ve merhaba 1998-2001 in aynısı...
    ama şimdiden karar verdim...öyle bir siyasi tabloda alınacak hisse dyhol dur...üzerindeki baskı kalkarsa garantinin fiyatını gecer...
    Bak bu gerçekten güzel fikir.
    Dyhol'u yazalım bir kenara.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

15. 5 Kullanıcı sazan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ATHLON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi de evropadan da yardım planı onaylanması şeysi oldu dün..
    Avatardaki Türk Malı Mr Spock harika yahu.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

17. 3 Kullanıcı sazan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halen eski tas eski hemam mentalray 5 dk

patron sat sinyal kaçtan geldi .. ?
    2013,00

19. 4 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

yok yok...inşaata yatırım yapmak lazım...silivri boşalacak..ama yeni sakinler için daha büyükleri yapılacak..malum 200.000 kişi stadlarda olmaz..bunun kışı var...
    200,000 kişinin stadlara doldurulması fantazisi ya filmlerde oluyor yada manipüle edilmiş sunumlarda gercek hayatta para etmez..amma bakış açın bana ilham verdi avukatlık bürosuna felan ortak olmak lazım..malum mahkemeler 3 vardiya yapsa 5 yılda zor kalkarlar bu yükün altından en çok da savcılarla, kamu müfettişlerine acıyorum...çalış çalış bitmez Rabbim cleaveland dan sonra yüce divan da gösterir muhtemeln ruyalarda...

21. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür
    2.428 Yazısı Teşekkür aldı

Hafta içi Levent’ten geçiyorum...

Bir genç taş atıyor.

- Nereye atıyorsun?
    - İsrail’e!
    - Bak ne yazıyor orada?
    - Anaaa, Yapı Kredi...
    - Konsolosluk arkada birader.
    - Olsun artık abi, ne bileyim.
    Memleketin bakanı, “Başbakan uçurumdan atlarsa, peşinden atlarız, töre budur” derse... Töre’nin bu olmadığını biliyorum ama, olacağı budur.
    Gazze’de Türk bayrağı 2 liradan satılıyormuş bu arada... Biz hesapta işgal altında değiliz, Türk bayrağı 5 liradan satılıyor, üstelik ithal, Çin’den geliyor... Şeriat bayrağı ise, yerli malı, Topkapı’da yapılıyor, bombalanan HSBC’nin altında tezgâhta satılıyor, 3 lira.
    Bayrak dedim, aklıma geldi...
    Sahanın ortasına Filistin bayrağı diken Sivaslı futbolcuya 5 bin lira ceza keseceksin, spora siyaseti karıştırdı diye... Sonra, Milli Takım’ı geri çekeceksin İsrail’den, sporu siyasete karıştırarak... Beri yandan, Ermenistan maçında Azerbaycan bayrağını yasaklayacaksın.
    “Hamas’ı halk seçti, saygı göster” diyeceksin... CHP milletvekilinin gözüne biber gazı sıktırıp, BDP milletvekilinin tazyikli suyla kalçasını kıracaksın, demokratik saygı ayaklarıyla... CHP eski liderine yumurta attırıp, BDP eski liderine “yaratık” diyeceksin.
    Şehit cenazesine gitmeyeceksin, profesörü, askeri, gazeteciyi, sendikacıyı içeri tıkacaksın; havaalanında dikilip, takunyalı İrlandalıyı bağrına basacaksın.
    Papa’yı vuran gazeteci katili, kendini mehdi ilan etmişti... Manyağın biri de, vahiy geldi diye İtalyan papazı vurdu. Rihanna, gene geleceğini açıkladı. Feysbuk’ta site kurmuşlar, önümüzdeki hafta intihar edecek olan Bihter için gıyabi cenaze namazı organize ediyorlar.
    Bakın, kimi Filistin bayrağı taşıyor, kimi Kürdistan bayrağı, kimi şeriat bayrağı, Pakistan bayrağıyla gelen var, Malezya bayrağıyla gelen... Bebelerin kafalarında yeşil bantlar, bi pankart İngilizce, bi pankart Arapça... Cemaatler tarikatlar “diplomat” olmuş... Che Guevara posteri taşıyan Fatih Camii’nde, Los Angeles Lakers tişörtü giyen Saadet mitinginde.
    Çıkarırsan Atatürk’ü...
    Geriye bu kalır çünkü.
    “Atatürk bu ülkenin çimentosudur, bir arada tutandır, çatıyı taşıyandır, onun için kolonlara vuruyorlar” derken, bunu kastediyorduk aslında... Çıkarırsan Atatürk’ü, geriye bu kalır.
    Yilmaz özdil

23. 4 Kullanıcı tutku tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri