kapanışta alicengiz oturmaya gelebilir, boğa çıkabiülürr
kapanışta alicengiz oturmaya gelebilir, boğa çıkabiülürr
BANGA mühim
geceye 1 adet gösterge long...laf ola torba dola..dj izlemem heyecanından mahrum kalınmaya
BANGA mühim
aslında ben kendim dışında kimseye güvenmiyormuşum...onu fark ettim yeniden..o gündne beri forumu sıkı izlemiyorum ve daha önemlisi %70 trade başarısı ile gidiyorum
ne zaman dakga geçtim gı..valla hatırlamıyorumyok geçmişimdir de..inkar etmem yani..de..ne zaman hatırlamıyorum valla
BANGA mühim
way way way way....şort ekibine bak....okan da gelmiş..bu ekip sabaha ya 1000 gap yer yada 1000 gap alır...ehuheueueh..üwww.okan da gelmiş..kim tutar..
Astatin, kertenkele99, nunu, okansak, Strategist
BANGA mühim
oooo okansak kardes, hayirli olsun lonklarin. sey, sormasi ayip kac tane lonkun var?
benim bir tane de...eee, garibaniz biz, zenginin mali zugurtun cenesi olayinda cenenin sahibi ben oluyorum![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Kayatron mesajin var. Bombalayacakmissin![]()
BANGA mühim
Günaydın....
Yolda radyodan aldığım habere göre Kıvırcık Ali trafik kazasında hayatını kaybetmiş...
Allahtan rahmet diliyorum...
http://www.dailymotion.com/video/xcr...-seneler_music
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Allah rahmet eylesin .... .....
2013,00
nirde bu millet nirde bu devlet
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
voborsa birleşik devletleri olduherkes ayrı topikte
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri