peki ben neden böyle ıvır zıvır detayları fark edecek ve bunları m evzu yapacak kadar hasta ruhluyum acababi ara bi psikolog argedaşla sohbet ediyoruk, dathille beraber gittiydik kalabalık bi grup.. eleman 10 günlük davranış gözleminden sonra bende paranoyak eğilimler gördüğünü söylemişti, ama çekinerek söyledi..ben acaip mutlu oldum..şaşırdı...neden dedi..ben de yanıt olarak "only the paranoid survive" sözünü hatırlattım..o zaman abi sendeki eğilim seviyesinde değil sen baya baya paranoyaksın dedi...
ona fiski ısmarladım mutluluktan...
![]()
BANGA mühim
bi de "only the good die young" var...ama onun konumuzla ilgisi yok...yani "young" ken ölmedik diye kötüyüz gibi bir sonuç çıkabilir..o açıdan ..hoşlanmadığım bi cümle yani...
BANGA mühim
bana yaşlı mı demek istedin...ve yaşlanma şansı bulduğuna göre (only the good die young sorunsalı) kötü bir insansın mı demek istedin... bana kötü bir insan derken ruh halinin neşeli olması mimkin olmayacağına göre yukarıdaki sırıtmalar, bana olan nefretini maskelemek için mi... ve masa yı bana olan sinirinden mi titrettin...
hımm uzak durayım senden o zaman
survive için yani
![]()
BANGA mühim
gelir gelir...zamn sadece birazcık zamanya bi amarigan filminde bi sahne vardı...adam araba kullanıyor bi yandan da sigara tüttürüyor püfür püfür.. yanına bir araba yaklaşıyor..camı açılıyor..sürücüsü azrail
Gülerek "selam yakında görüşürüz" diyor ve gidiyor...eleman sigarayı brakıyor o an
![]()
BANGA mühim
BANGA mühim
siz yine de, eğer sabiha gökçen den uçuyorsanız ve kahve dünyasına takılıyorsanız, ordaki tavan klimanın tam altındaki masaya oturun...klima oraya vurmuyor doğrudan.. yok yok klima çarpmasın açısından demiyorum bunu.... klimaların havalandırma çıkışını, havaalanındaki şüpheli paketlerin açıldığı deponun hemen üstüne vermişler çünkü.. adam paketi açtı, kimysal bişi falan çıktı misal..bum burnunun dibinde..hehehehe..şaka la şaka... yani şüpheli paket kısmı şaka..diğer kısmı doğru
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri