poz yrim 62425 short, stop yerim yine burası, .....stop poza nereden girdim ise oaradan,...tırtıkçılık yok,.......taki fiyatlar benden açılana kadar,...
poz yrim 62425 short, stop yerim yine burası, .....stop poza nereden girdim ise oaradan,...tırtıkçılık yok,.......taki fiyatlar benden açılana kadar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dün konuştuğumuz gibi, paritenin yanına golduda gönderirsek, düşüşler hızlanabilir,,
golda 1588 destek vermiştim,...
pariteye 1.2946 direnç,....
ve bunalardaki değişmeler fiyatların üzerinde etkili olacaktı,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yani goldun 1588 altına düşerek ağanın üstüne çökmesini bekliyoruz,...zira ikame varlıkta, bunun adı bu olsun, ikame varlık......
ikame varlığın çalışmadığı yerde yani emme görevini yapmadığı yerde ve zamanda, ağa dayanak varlığın güçleneceğini biliyor,....
bakın olayı başatan beri gold ve dxy üzerine kurduk, şimdi biri dayanak varlık diğeri bunun ikamesini sağlayacak varlık oldu,.....
işte denklemde burada kuruldu,....
ve yine dün ikame varlığın seansta 1.5 günlük farkı düşerek yiyebileceğinden bahsettik,...bu yer 1588 altına düşmesi şeklinde olacak, bu satışları hızlandırır düşüncesindeyim,....
parite, 1.2946 üstüne çkmamalı,...
gold 1588 altına düşmeli,....
short burada,....
goldda dün 1588 öncesinde, bu desteğiydi çünkü, 1602 denge verdik,...bunu bir süredir 1603 olarak veriyordum zaten,...
bu dengeyede bakacağız, biraz önce 1614 e kadar vurdular, ağa kötü oldumu, beti benzi attımı evet,....
bakacağız işte bu denklemi kovalayacağız bu gün,.....
ağayı hissedin,.....ağa kim işte bu,.....
all globta dayank varlıkla ikame varlığı yöneten kişi,....
dün seansta, dxy için 5 likte, 80.418-19 u işlemiş ve mealinden bahsetmiştik,.......80.440 ta,....bu seviye short u söylüyor, ancak biz bu gün goldu daha bir ön planda tutuyoruz,....
1602, 1588 bu ardaşık çökerse, dxy nin, 80.702 üstüne gideceğini umuyoruz,....
62125 Altında kalmaya pek istekli görünmüyor gibim bizim vadeli şimdilik..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
61775 okuyunca rahatlayacağımı düşünüyorum,....aksi stobum patlayacak,....ya trend ya hiç,...
golda devam tıfıl, ....bana gold raporu ver yeter,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri