kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Debrik ederim. 1 etiketini bir önceki daha yüksek dibe çekersen 2 etiketini bir önceki tepeye çekersen tam olacak. Senin sarı 1 ve 2'ler 3. dalganın alt dereceli dalgaları.
Hülem, geyik yapayım derken yine uçtuk. Ben yine gendi dozlu topigime döneyim. Pehh.
Bol Kazançlar Daytraderler.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
patron ben bi not artırsak diyorum forumca. misal benim gözümde bizim VOBun not değeri nerden baksan 4 puan arttı.
e 3 de önceden artırmıştım. etti mi sana 7.
7 not birden yükseltelim, direkt 85 görsün. sonra sen sağ (longcuysan tabe longcu değilsen sağ olmana imkan yok) ben selamet.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
625 ve üstü 5dakkalık sistem AL yakarım diyo..destere gelii..
abi ben ne long ne shortcuyum,ben cortcuyum abi,dogru duzgun bisi kazanamadık su vobta,cortlayıp duruyorum..hatta suna ayırdıgım zamanımı nasıl daha iyi bir mühendis olabilirim üzerinde yogunlassaydım,hem zam alır hemde müdür filan olup saglam kariyer yapardım..oradan da kayıbım var yani patron anlıyacagın![]()
Pala! Orhan Abiden Bu Şarkı Sana : Ben sabır taşımıyım beni öldürdün,
Eşime dostuma beni güldürdün üleeeennnnn
Zopalamaya devam ZLD ....![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri