düşmemek için çoğğ direndi bende kapattım sonra aksiyon oldu uyuz vobzystem satta
düşmemek için çoğğ direndi bende kapattım sonra aksiyon oldu uyuz vobzystem satta
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
sistem 84.925 SHORT ladı.SHORT olunca 82.700 LONG lar SHORT a çevrildi tabii.ama SHORT lar para eder mi bilmiyorum.
unmüsterih yani
asti lem ben demedim mi bu VOB yoruldu.daha gidemez diye.bak gördün nü bastılar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
http://video.mynet.com/tukatextile/Short/1070274
secbul shortcular icin kisa flim yapmis. izleyiniz.
günaydın herkese,
hikayeden düşüyor sanki.31 aralık dibi delinmedikçe yön yukarıdır bence.düşüşler düzeltme olarak kalır.ama o dip delinirse o zaman işin şekli değişir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
iFOREX nasıl bi kurum sağlammıdır arkadaşlar çalışanınız varmı FX için
cümlten günaydın
2013,00
Şu anda yatay piyasadayız diyor 15 lik grafik açısından baktığımızda,Ve indik ısrarla yeşil altına sarkmak istemiyor gibi altına sarkarsa düşüş hızlanabilir ancak asıl hızlı düşüş kırmızıyı kırdığında gelir..Daire içindeki yerlere dikkat ederseniz her şey net görünüyor.NK de şu an için sıkıntı görünmüyor sabah bi sıkıntı oldu ama yukarı göndü tekrar.
![]()
isot ve doco tavan vob taban olsun işşşallah...dupleeeee
BANGA mühim
Short devam short
Papaz ayvayı yedi, 1,3250 altına sarktı ve düşüş trendi başladı görülüyor.
Yüksek ihtimal avrupa kaynaklı bir kötü haber gelmek üzere.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Papazı parçalıyolar
Hedefler çok aşağıda olmalı![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri