http://www.youtube.com/watch?v=e1-OVFt6Xu4
MUTLU YILLAR............
http://www.youtube.com/watch?v=e1-OVFt6Xu4
MUTLU YILLAR............
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
nice yıllara dostlar...yeni yıl hepimiz için güzel olur inşallah..
selçuklu dostum dxy yi sayman mümkünmü...dolar grafiği enteresan hal almaya başladı..parite sanki zirveye gidecek hal var...tuzak değildir inşallah...
![]()
eurusd haftalık.. 1.3423 üzerind ehaftalık kapanış yaparsa, yukarı ranma ihtimali daha kuvvetli...bence
![]()
BANGA mühim
Günaydın Vobciler,
Noel baba durdu durdu, yeni yıl dönünce ralliye başladı..Yılbaşında uyarıcı ilaç mı aldı nedir...üw
BANGA mühim
Bence FDJ graşar..Ama bence...siz yine de bildiğinizi yapın..az graşar çok graşar veya graşmaz kim bülür
![]()
BANGA mühim
gÜNAYDIN aRKADAŞLAR yENİ yILDA YENİ uMUTLAR VE sAĞLIK MUTLULUK VE BOL pARA dİLERİM iŞLEMLERİNİZ HİC ZARAR yAZMASIN iNŞ.kOLAY gELSİN
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
günaydın,
iyi seneler,bol kazançlar...
VOB a başladığımdan bu yana herhalde ilk kez bir vade başında APS bu kadar az görüyorum.sadece 117.000 kontrat.şaşılacak şey gerçekten...git gide azalıyor katılım...
200-220 bin APS lar vardı bir zamanlar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
selam gençler ve kendini genç hissedenler baba geldi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bu arada renault bayinde çalışan arkadaşımız varmı acaba şöyle baba indirimler yapacak![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri