Ne pis oldu yahu bu işler..Koptuğu tarafa gitmiyor bir türlü..
Ne pis oldu yahu bu işler..Koptuğu tarafa gitmiyor bir türlü..
84150 yi geçersek roketallla neyin olar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
günaydın patronlar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Grafiğe bakınca ilginç şeyler gördüm..82800 kırılmazsa yarına bir artı gap görünüyor..Sağlam cinsinden..Sanki bir haber gelecek veya dow coşacak...Ve biz 85700 leri göreceğiz gibi görüntü var...
Bugün 84 civarı kapanış olacak sanki...
Kendi yanılsamam da olabilir...Dikkate almayınız...![]()
Bugün 82800-82900 kırılmazsa flate çıkacağım...
zayıflık devam ediyor,84 bin üstünde kalamadı..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
belediye yolu yıkıyor
Matriks derinliği bu ay başında yenilemedim.Şu anda kademeler görünmüyor.Yalnız bir gariplik var.Matrikste ekran kayıt özelliği olduğu için daha önce derinlik zamanımdan 5-6 tane banka derinliği açık duruyor..Geçen işlemler görünüyor.Yalnız açık olanı kapattım mı tekrar açamıyorum.Sadece firmanın detay bilgileri geliyor...Matriksin açık kapısı, daha doğrusu bilen bilir arka kapısı varmış..Bedavadan faydalanıyoruk...![]()
Trend takibi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
650 flatım bu arada...Cuma gününün devamı gelseydi şimdiye kadar bitirirlerdi işi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri