ATHLON Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar;
bır kac bısıı karalayacağım..
dikkat etmıyor musunuz ne hale geldı bu guzelım topik...halbukı 2 -3 ay once ne kadar guzeldı...parmakla gosteroyordu herkes bu odayı...hem saygı,hem geyık hem analız,ve de duygular ucusuyordu yazılarda...2 saat bakmasak 15 20 sayfa gecıorduk kacırdıklarımızı okumak için...
ama bılmıorum ne olduysa bu son zamanlarda herkes baska topıklerde bı orda bı burda dolanıyor..yenı isimler kayıt oluyor..ama paylasım ve analız ıcın dııl...sohbet için bile diil..sadece tesekkur edıp bedava analız kapabılmek ıcın...
ama vob dan bıraz annayan bı ınsan yorumlarını dınledığı ınsanın mevcut pozunu muhafaza edebılmek ıcın ustune pozisyon temınatının bir buçuk katı kadar para getırmesı gerektiini ve bunların rıskınde bıle primary temınat ve pozuna ulasabılmek ıcın gerı donustekı butun ıslemlerı doğru yapması gerektiğini bilemiyor mu...bunun ne trade le ,ne de para yonetımıyle uzaktan yakından hıcc bı alakası yoktur...ve bu bir utopyadır ...tabı hayattan hıc bır beklentınız kalmadıysa ve gelecek kaygınız yoksa..
doğru işlemı yapmak için bılen bılmeyen kımsenın baskasını takıp etmeye ıhtıyacı yoktur..
cunku ortada bır sozlesme ya da ortaklık sozkonusu değildir..ve hıc bır ama hıc bır doğru bılgıye yonteme forumda bır ya da bırkac kısıyı takıp ederek ulasamazsınız...bedelını ödemıyorsanız sıze gelen bılgı ya eksıktır ya da yannıs...lutfen bu unutulmasın...
son olarak nacızane sunu sooleyeyım,kuzuyu okumak bana zevk verıyor ama bilgi ve fikir değil...onun o guzel dılıyle suslediği yorumlarını sadece bu acıdan takıp ederım o kadar..
kımseyı kırmak için yazdıım bı yazı değildir..benı bılen bılır..kırıcı olduysam da şimdi den özür dilerim...
saygılar...
ATHLON um artizdim,
Ben hep noluyor yafff,niye ben hep konulara Ifransız kalıyorum,bu işlerden birşey anladıysam Arap olayım falan diyorum..
Bekleyeceksin ikiyyy gözzüm,bekleyeceksin...
Dos doğru olacan,olduğun kimin görünecen,göründüğün kimin olcen...
Bırak insanlar dilediklerini yapsınlar,yuvarlak çöte psikoloji bırakmadı insanlarda...
Su akar yatağını bulur...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yer imleri