69300 üstte 68225 altta hoppala
69300 üstte 68225 altta hoppala
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Bence bunun sırası değil...MHP'li Vural: Haçlılar Türkleri yedi!
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Haçlı seferleri sırasında, Fransız askerlerinin Antakya civarında yaşayan Türkleri pişirip yediklerine ilişkin iddiaları yaklaşık bin yıl sonra TBMM gündemine taşımaya hazırlanıyor.
Bu haberi 3.755 kişi okudu.
Son güncelleme: 10:21 TSİ 28 Mayıs 2010 Cuma Yazı boyutu![]()
Yazdır
![]()
![]()
Güven Aykan tarafından yazılan 'Fransızların Gizlediği Soykırım' isimli kitapta ve Raşit Erer tarafından yazılan 'Türklere Karşı Haçlı Seferleri' isimli kitaplarda, Haçlı seferlerine katılan Fransızların, yamyamlık yaptığı iddilarına yer veridi.
Vural, konunun araştırılıp araştırılmadığı, aynı konuda başka tarihi kaynak bulunup bulunmadığı konusunda yazılı soru önergesi hazırladı. Meclis Başkanlığı'na önergeyi bugün vereceğini belirten Vural, "Sayın Başbakan sürekli açılım yapıyor. Birileri sürekli bizden özür bekliyor. Özür dilenecekse böyle olaylar için özür dilenmeli. Bu konunun ortaya çıkarılmasını istiyoruz. İnsanın tüyleri diken diken oluyor" dedi.
(Radikal)
Ama ileride böyle çıkışlar yapılabilir...
A.Tiedje'nin sayımı.. dow'da bu dalgayı 3.1 olarak saymış ve bu sayıma göre 3.2 çıkışını yapıyoruz.. 10.500 stop ve 3.3 hedefi yerin dibi demiş.. EW ciler bilirler 3.3 dalgasının ne menem birşey olduğunu..
![]()
Havuzlu villalar’ın esrarı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği ve Erdoğan'ın mal beyanında bulunmayan villaları
İki yıl kadar önce bir arkadaşımın evinde akşam yemeğinde belediyede çalışan bir kadınla tanıştım.
Bana Başbakan’ın İstanbul Boğazı’nın Anadolu yakasında kendi ve aile fertleri için villa yaptırmakta olduğunu söyledi.
Nerede, diye sordum. Söylemedi.
“Mimarı arkadaşım. Başının belaya girmesini istemem” dedi.
Israr etmedim. Etseydim belki söyleyecekti. Araştırsaydım da bulabilirdim. Boğaz’da beş altı villalık fazla inşaat yoktur. Ama araştırmadım ve gazeteye haber bile vermedim.
Genel olarak konuşacak olursak...
Kullanılamayacak haber kumarda kazanılmış para gibidir, insanı tedirgin etmekten başka bir şeye yaramaz. En iyisi ona sahip olmamaktır.
Açık söylemek gerekirse, Başbakan bizi sindirmişti. Korku en iyi bekçidir derler. Korku, kimsenin müdahalesini gerektirmeden, kendi sansürünü uygular.
Türkiye’de gazeteciler olarak iki gruba ayrıldık: Başbakan’ın tarafını tutan ve korkusu olmayanlar, karşısında olan ve her habere kan tahlili yapmak zorunda olanlar. Yargıçlar vicdanları ile cüzdanları arasına sıkıştılar, gazeteciler de yağcılık ile yılgınlık arasına.
Ne onlar doğru dürüst habercilik yapabiliyorlar, ne de biz, ama işin o tarafı gümbürtüye gidiyor.
Gel zaman git zaman villalar bitti. Başbakan ve ailesinin bazı fertleri duvarlarla korunan bu evler topluluğuna taşındı.
Başbakan, her yıl olduğu gibi bu yıl da mart başında servet beyannamesini açıkladı. Başbakanlık internet sitesinde yer alan servet beyannamesindeki gayrimenkuller arasında ne kendinin ne de akrabalarının oturduğu villalar yok. Boğaz’da beş villa herhalde en az on milyon dolar eder.
Boğaz’da beş villa herhalde en az on milyon dolar eder. Bu miktar Erdoğan’ın servet beyannamesinde gösterdiği miktarın beş-altı mislidir
Alinti.Metin Munir
A.Tiedje'nin sayımını bizim vob'a uyarladığımızda önce 71.000'e çıkış ve ardından çok sert 55.000'e iniş diyor.. olur mu bu.. bilemem..![]()
68.700-69.100 arası kararsız bölge
altı short üstü long bölgesi
TREND DURUMU : orta
VOLATILITE : düşük
forum pek tenha bugün ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
moodys not arttırım sinyali verdi..
1 ay öncede bu dedikodu vardı piyasada,şimdi tv lere düştü..
pozitif ayrışmanın sebebi bu olsa gerek..?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri