ahhhaaaa ... sazan abim gelmiş hoşgelmiş ...![]()
ahhhaaaa ... sazan abim gelmiş hoşgelmiş ...![]()
2013,00
BANGA mühim
Hafif Isınma turları.
VOB 5 dk.
Hedef 80 civarındaki yatay beyaz çizgi gibi durmakta.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Owww Astatin,
Bu ne hız.
Sağol dostum. Herkese önce sıhhat dileyelim.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sevgili Selçuklu,
Sana bir sorum var. Neden her 3 sayımında da en tepeden sonra gelen ikinci tepeye b etiketini yapıştırıyorsun da, bu tepeyi hep düşüşün bir parçası olarak sayıyorsun ?
Ha ha sööle niye ha.
ahha ... abi .... öncelikle geçmiş olsun .... sebebini bende bilmiyorum abi .... ama şunlardan biri olabilir ...
1--> astatin yüzünden
2--> acemiliğimden
3--> hatalı 5 leri sevmediğimden
4--> sayımlarda gombinasyona meyilli olduğumdan
sence neden olabilir abi .. iyi bişimi kötümü yani ... ühüühüh .. üvvvv .. ingaaa .... hülülülül![]()
2013,00
Sevgili Selçuklu,
Senin verdigin Xu030 saatlik grafiğin aynı kısmını aldım. Grafikte yükselişte gösterdiğinden daha fazla veri yok. Saydım. İmdiii, Bu 5 dalgalı sayımın neresi yanlış, sööle bakalım (sevgili dostum)
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri