herkes alda demekki düşücez hmmm
herkes alda demekki düşücez hmmm
76425 geçemez geçerse 77000 ben 76300 kısacıyam
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Adalet Bakanı yine Başbakanlık konutuna gelmiş. Bitirin şu işi kardeşim, yeter ya!
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Selpatros sistemim 350 ve üstünde AL veriyo... 60'lık da 375 ve üstünde AL veriyo... Sen sormuştun galiba.. üvvv..
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Pala son günün alırım anahtarını dedim almaya başladı terse.Bugün en tepede hatta yeni tepede kaparsak gönlümü almış olursun palacım.hadi bakem göster palalaığını![]()
şip-şak 76275 ten alışta..
günlük denge noktası 73600..bu seviye üstünde kalıcı olabilmek önemli..
76700 ciddi direnç dünden sonra..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Forumu bir-iki hafta takip etmeyen birinin yazılanlara franız kalma ihtimali çok yüksek.
Müthiş bir terim zenginliği var.
İhtiyaca binaen "forum sözlüğü" diyedir bir topic açtım.
Bir terimi, jargonu ilk kullanan oraya açıklamasını da yazarsa yeni gelenler veya tatildekiler ilk şoku en azından atlatmış olurlar.
Bir örnek...
CEOrita: CEO ile Senyorita kelimelerinin harmanlanması ile şekillenmiş bir terimdir. Sn. Hellim için kullanılır. (Kaynak kişi: Astatin)
http://www.voborsa.com/forum/showthr...680#post274680
way...hem baydemir e hem ahmedinejat a suikast haberi var...peee..laloli la
BANGA mühim
76425 ve reverseeee
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri