nuni nerde kaldı yaww...bu saatlerde gelmesi lazımdı...sultana nuni nerdesin..üwww.bişeymi geldi başlına acaba
ee yeter da...
basın hadi......
son gün.. elinin ayarı olmaz senin...
1000 mi verirsin...2000 mi verirsin....
de hadi... bugün erken çıkmam... kapanana kadar bekleyeceğim seni...
o şeref bana ait.....
şantı bozuk pala seni....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
KUIN nerde..oda bugün bişi yazmadı...üwwwww..marmaris de internetmi kesik yoksa..iyi kızdı kuin üwwww
cephede çarpışmaya geldim........
çalı dibinde saklanmak yakışmaz....
gençlerrrrrrrrrrrrr............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
hoşşşşttt...
benim yazmamımı bekliyordunuz...
iyi bende uzadım aa**qq
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Vay beee, vadenin son gününde çakallığını yapacak bunlar galiba ama yinede poz değişip bitmedi görülüyor, her an aşağıya basabilirler, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
voborsanın durumuna göre.....
birazdan cepheye ARTUR..u....
yada MAVİŞ.i
süreceğim............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
nisan vade sapıttı... şubatta öylemi...
Tamam bence son bir saat içinde Şubat vade 60000 altına kayacak, poz değiştirp kapana kapana basacaklar, Nisan vade dahada aşağıya, olmadı terse gelirsem 61400 stop, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri