ulne şu süphelerim ve yorumlarım var ya350 puan geç açtım longu sinyalden
![]()
ulne şu süphelerim ve yorumlarım var ya350 puan geç açtım longu sinyalden
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Short stop flaaaaaat
İşler çetrefilleşti yine
Flat devam flat![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bu arada MSQ da 80.95 barında ala geçmişti..
BANGA mühim
tavan bile olabilirdi ama müdahale geldi strobaba..üühüh..ehuh
BANGA mühim
bu ne yaw iyiki kapadık kısaları ama uzayamadım aq...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Sadece VOB'da oynayanlar altın trade etmenin nasıl birşey olduğunu anlamışlardır şimdi biraz... Sadece altın bunun 3 katı hızlı dönüyo o kadar...![]()
![]()
kaya kaçar herkese iyi akşamlar geceye long devam 81300 ile![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Artık uzayamayız vede uzamak istememde
Nerden kısalırız?
Flat bekleyip yarını görmek en iyisi gibi.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Sabah 82000 i gösterir bunlar o zaman kısalarız![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Short devam short![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Sabah 82000 görürü derken dahada üzerinden shortlayabildik ne güzel![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri