ya ben hiç kurdela alamayacak mıyım..![]()
ya ben hiç kurdela alamayacak mıyım..![]()
Çamura yatma sayın vobix, fdow su an 6665, kırk yılın bası ancak bu kadar yaklasmısken, hayatta vazgecmem, çıngar cıkarırım, olmadı bırkac kısı toplar baska foruma gıderım, onunla da yetınmem, uye olmayan goremesın dıye uye olmayanlara forumu yasaklattırırım,
Nevrim donmus bır kere![]()
Çok Uzman
reco teşekkür hakkım bitti galiba, teşekkür veremedim bu esprine..
10 numaraydı..koptum yine...
![]()
Sen sadece kopmakla yetındın ama ben gun boyu yerlerdeyım, malum durumla ilgili, ey rabbım, benı bu memleketten uzak eyleme, bu kadar renklı ınsanları bır arada hıcbır yerde görmem mümkün değil.
(haksız mıyım)
O sizlerin guzelliğidir bence, siz olmasanız (şahsınız ve dahi, katılımcı arkadaslar) ne esprı uretılır ne keyıf kalır, iyiki varsınız.
(yağ konusunda pek yeteneksızımdır, astı yanıt verse daha ıyı olur)
Sayın vobix,
burada yokmussunuz gıbı davranmaktan vazgecın, burdasınız goruyorum ve dahi 147 nolu mesajı hatırlatıyorum, yok eger astatın şahsıyla bır koordınasyonunuz varsa onu da bılelım, madalyadan vazgecmem, şerefsizim iş bir cinnete bakar.
Yok gerçekten yoktum burada trafo yanmış. Akşam 17:20de geldi elektrikler daha Senas odasını bile okuyamadım. Kurdeleyi laıp kaçtım. Soru gelmiş onalrı cevapladım grafikleri koydum buraya anca gelebildim ama uyku akıyor gözlerimden. Sen isyan etme mor kurdele kazanınca sana torpille altın madalya vereceğim. Altın madalya için üç defa +-5 puanla yaklaşıkla bilinmesi gerekiyor. Kelimelerdeki harflerin karışmasının ve hatta dozunu kaçırıp kelime anlamını kaybedecek hale gelmesinin uykusuzluğum ile ilişkisi yoktur, benim yazı tarzımın bozulmasından kaynaklanmaktadır. NAzgüle Uruk Hai bile demişliğim hatta Asti tarafından yüzüme vurulmuşluğu vardır.
(Asti sponsorluğu soruyordun. Reconun madalyasından başlayabilirsin.)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow kapanış tahminim 6511![]()
6778,87
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow loto 6888
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri