ben artık kaçar yarına enerji toplamam lazım.. beni almaya kaçta geleceksiniz lordum.. sakın hepsi şakaydı falan demecırcır ile beraber bekliyoruz seni.. en şirin kıyafetini giyecekmiş cırcır da bak en kanlısından
neyse ben yatıyorum, olası katlıam ıcın astatın bırıncı suphelı, jerfın bundan bırıncı derecede cıkar saglayıcıdır, kayıtlarda bulunsun.
kapı zılını kapıcı bıle calsa astatınden bılırım. eşgalleri bekçıye bıldırdım. jerfın denen şahıs arwen kimin biri, astatın ise..... bilmiyorum.
ıyı geceler.
Tam sohbete yeni başlamıştık.. daha VOB yorumları yapacaktık..
Nereye kaçıyosunuz..
Komplo...değilse de hepsini açıklayabilirim..Şimdi şöyle olmuş olabilir..olabilir diyorum çünkü çok net hatırlamıyorum kazadan öncesini...yani kaza derlen bi trafik kazası var..ama asıl şok u jerfin i görünce yaşadım..zihnimdeki geçmişde olmuş bazı şeylerle birlikte, tüm bayan imgeleride silindi..bu minvalde Selin, pardon selinmiydi, helinmiydi, ha yok pelin dediniz galiba; bir sebeple diyalog içinde bulunduğum bir hanım arkadaşımız olmuş olabilir..değildir diyemiyorum..ama hatırlayamıyorum yani (catedral allah belanı vermeye senin)...sonuçta ben huzuru jerfin de buldum...nasıl ki insan kendini bulur, titryip kendine gelir ruhan arınır öyle bir şey oldu yani.(Catedral allah kahretmesin seni) ..sayın catedralinde belge olarak sunduğu (allah cezanı vermeye catedral) şeylerinde ne olduğunu bilmiyorum açıkcası..yani onlar sahtede olabilir bilemiyorum ki..sonuçta dün dündür..yani başka ne diyebilirm ki..mağduruyum ben bu olayın (catedral mahfedecem seni)..
EEE gak guk..Jerfincim olayın aslı budur..gerkirse ciğerime taş basatım ama böyledir yani olay..
BANGA mühim
Hmmm... Astatin le jerfin aynı anda kayboldular.. Astatin in ise gölgesi burda ama kendi ve ruhu yok... hmmmm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri