pala niye heyecan yaptıki... ha haaaa
kısacıların bir kısmını indirsin bakalım böyle olmuyo.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu kadar tepik yeter, 60225 e kadar haber kaynaklı tepki normal zaten.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
EUR/USD coşmuş olmasa şimdiden geceye short gireceğimi söyleyip long'cuları sevindirirdim ama bir tek o gözümü korkutuyor...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
longları 300 puan ile agaya teslim ettim ama verene kadar canım cıktı long mu uzak olsun benden
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
pela, alıcıları burada bulamazsın. sür şunu 60.500'e gör bak alt kademeler nasıl doluyor...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
YO YO Şo De
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yarın depik bekliyorum..okkalısından..
Buradan yukarı yapması çok güç, haber etkili belki, ama vade sonunda bu kadar uğraşmışken, basarak ikapatacağını bugün belli etti, Şubat vade sonunu 56000-57000 beklemeye başladım, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri