way**..10 dakka işim çıktı gittim geldim..hangi ara 60600 görüp hangi ara 61200 old..way**
way**..10 dakka işim çıktı gittim geldim..hangi ara 60600 görüp hangi ara 61200 old..way**
BANGA mühim
Bir saatte 62000 den 60600 e, ne performans ama, beklemiyodum default oldum.
Beni silkeledi şimdi yukarımı yapıyo?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bozz amcanızdan palaya bir vucüt çalımı.............
ve golllllllllllllll.........
ha ha haaaa....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
1000 puan tepti, tepkicileri tebrik ediyorum![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Uzunları yerine koysakmı yaaa, kapatma davası yokmuş?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bakın gence haftalarda yabancı payı en dusuk sebvıyelerıne gelırken 70000 zorlandı.. buhafta yabancı artmaya basladı biz düşüyoruz dibimizi buluyoz..
bu nasıl iş *.* bu nasıl bi sistematik.. kim kime ne malı satıyo .. nie çıktık nie düşüyoruz..
bakın bu iş bildiğiniz al gülüm ver gülümden çok öte sistematik soygun .. imf anlaşması açıklamalarının borsanın yükselişiyle alakası yok diyen denyo zihniyet şimdi ne diyecek bakalım.. ulan nasıl bi satılmışlık bu .. bedenını satmanın ötesinde birşeydir ruhun satılışı.. geriye satılacak hiçbirşeyiniz kalmamış bu elamanların..
tek kursununuz kaldı , onuda bi sıkın o vakit hesaplasır bunca insan...
ahanda tepki gelmişselcuklu patron yakalamıstır insallah
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
şimdi dow ufaktan tornistan yapsa, tekrar sandığa doğru gitsek, ne güzel olur...
resmennn bugun herkesi biçtii palaaaaaaaaaaaaaa, girecem tırsıyorumm zaten histemle takılıyoruz hala![]()
![]()
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
Yok bee, yarın ola hayrola, akşama kapatma davası dilekçesi vermesinler sakın, neme lazım, iyi dayak yedikvvvvv
üvvvv
üü
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri