Şaka değil haa
Bu işin şakası harbiden olmaz.![]()
Şaka değil haa
Bu işin şakası harbiden olmaz.![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Uzunların ortalaması 62600 e yakın oldu ama olsun, bekleseydim iyi olacakmış emme, sanki açılıştan sonra hemen yukarı başladı gibi bir hissiyata kapılmasaydım sabahleyin, şimdi 62200 altından uzundum.
Hep böyle yapıyorum zaten, beklediğim yere gelmedi diye acele işlemlerle kazancı tam alamıyorum, çok pis iş bu, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yarasın ayu kardeşlerim...........
vurun haaa...vurun.......acımayın.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
baştan sona tarafsızca okunması gereken bir yazı
http://www.haber1.com/haberdetay.asp?Newsid=136664
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
100'den fazla mesajdır kimse Pala demedi... Rekora koşuyoruz... Ahanda ben demiş oldum... Tüh...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ralli isterük ralliiii![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şeyh Edebalı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri