Sayfa 12773/13018 İlkİlk ... 11773122731267312723127631277112772127731277412775127831282312873 ... SonSon
156216 sonuçtan 153.265 ile 153.276 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Talking

leyynn, gel iste, cekinme gel, kizardi dow
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

2. The Following 13 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leyynn, gel iste, cekinme gel, kizardi dow
    allah iyiliğini versin öldüm gülmekten.. gözümden yaş geldi, o kadar yani..

biraz da ben seni güldüreyim..aşağıdaki telefon şakasını dinle bak.. sulu şaka.. bu kadar olur yani..

http://facebookvideoindir.gen.tr/suc...on-sakasi.html

4. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

alın hüzünlü ayulara hediye olsun

BANGA mühim

6. The Following 6 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

şaka gibi değil mi?

dün gece ortalık yıkılıyordu faiz arttı diye.sanırsın dünya yıkılyor...birde şimdi bakın.

para kimdeyse onun borusu öter...para da PALA da...bakın ne kadar uyumlu zaten para ve PALA!

PALA nın parası
    paranın PALASI...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

8. The Following 5 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    11.743
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.176
    Toplam Teşekkür
    694 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesajını şimdi gördüm ama soramazdım zaten markete salça almaya gitti kendisi
    senin ew'ci arkadaşın kim olduğunu buldum sn. enorton

BİM'de eski sevgiliyle karşılaşmak !

Deneyimlerime göre pek fazla samimi olunmayan bir kişiyle yan yana yürümek zorunda kalmaktan sonra en fazla gerginlik yaratan hadisedir. zordur bir zamanlar sevdiğiniz kişinin blume tuvalet kağıdı aldığını görmek, çok zordur onun le cola içtiğine şahit olmak, çok zordur...

"hayatın nereye doğru yol aldığını kestiremiyoruz. aslında insan gözü kapalı yaşıyor bence. nereye gittiğini bilmeden öylece savruluyor. bazen açıyor gözünü, bir bakıyor aşık olmuş. sonra yine kapıyor açtığında bakıyor terkedilmiş veya terk etmiş. sonra yine kapıyor, açtığında görüyor ki yaşlanmış. şuursuzca geçiyor yıllar. kırışan bir yüz. ben miyim diye bakıyorsun aynaya. evet evet benim galiba".

romanım aslında harika gidiyordu. baş karakterim filip bu düşünceleri aslında kendi kendine söylüyor gibi gözükse de topluma çok saf bir şekilde yaşıyorsunuz mesajı veriyordu. mükemmel metaforlarla okuyucuyu kendinden geçirtecektim. daha ilk günden romanı yarılamıştım, hızlı yazıyordum. aslında bu gazla bitirirdim akşam ezanına kadar ama bir de baktım ki bana güç veren iki dostum da bitmiş.patito ve le porta

patito yerken kendimi muazzam bir hayal havuzunda buluyorum nedense. bana güç veriyor ve kuruyan boğazımı nemlendirmek için içtiğim le porta sayesinde de daha bir coşuyorum. ama işte Filipin de dediği gibi hayat hiç de istediğimiz gibi gitmiyor.

son patitoyu da attım ağzıma ve Bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım ötesi Bim. Annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık bağlayacak. ama olgun bir erkek insanda eğreti duran şeylerin başında anne terliği geliyormuş canlar ben bunu anladım.

bim her zamanki gibi sakindi. klima çalışıyor ama soğutmuyordu. nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım. ama görevli beni balici sandı, çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum.

"abi bu klima üflemiyor galiba" dedim. ama cevap vermedi, işine döndü. ben de doğruca patitoların olduğu yere gittim. aman Allahım bu ne güzellik. bissürü patito yan yana. gel de alma. hemen iki paket aldım. zaten sudan ucuz. bir de le porta almak lazımdı. gittim onu da aldım.

tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. pek bir tanıdık. sanki bir zamanlar kulağıma "aşkım" diye yankılanan bir ses şimdi "süt de alalım. dost süt olsun" diyordu. bir zamanlar kulağıma "seni seviyorum" diye yankılanan bir ses şimdi "yok muratbey kaşar alalım o daha ucuz" diyordu. yavaşça arkamı döndüm. patitolar ve le porta elimden yere düştü. evet, eski sevgilimdi bu.

bir zamanlar sevdiğim kadındı. bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi gezdiğimiz kadın. şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu. bir zamanlar aşık olduğum kadındı bu. ve alışveriş arabasında le cola, blume, dost süt, dost peynir, muratbey kaşarları gibi birsürü ürün vardı. evet bir zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu.

ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkasını döndü. ben, beni görmesinler diye hızlıca aşağıya eğildim ama lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki. tansaş olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde saklanamadım.

peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve kı. çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız? işte onlar da öyle yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım. le portam mahzunca yerden bana bakıyordu. ben gibi yıkılmış, öylece yatıyordu.
    gözlerine baktım. le portanın değil lan, eski sevgilimin. bana baktı, mahzun bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. ayaklarıma bakıyordu. anne terliği giymiş, parmakları ucundan çıkmış bir ayak. buydum işte. sen bu adamla bir zamanlar çıkmıştın. şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayım ona. bim'de bu şıklık? sence de biraz samimiyetsiz değil mi? ben en azından yakışıyorum buraya. içimden geldiği gibiyim.

böyle düşündüm ama sonra tüh dedim. adam kapmış kızı, ben de lavuk gibi pijamayla terlikle geziyorum. kim naapsın lan beni. "nasılsın görüşmeyeli?" dedim. "iyiyim" dedi. "ne güzel" dedim. "hıhı" dedi. gittikçe gerginleşiyordu ortam.baktım ama "nasıl olsa bu lavuktan bir zarar gelmez" düşüncesi hasıl olduğundan zerre umurunda değildim herifin. adam en ucuz kangal sucuğu seçmekle meşguldu.

"niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım. "ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse .iktir et" der gibi baktım. boş verdi alışverişe devam etti. bir güle güle demeden.
    gözyaşlarımı saklayarak iki poşet patitoyu ve le portamı yerden aldım ve kasaya gittim. bir de blume peçete aldım yüzlük paket, gözyaşlarımı silmek için. kasadaki görevli yine baliciymişim gibi baktı bana, "paran var mı" der gibi baktı bana, bana bakmasın artık kimse. al lan paranı der gibi uzattım, para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü. tam çıkacakken fiş almayı unuttuğum aklıma geldi. dönüp onu da aldım. şansa bak, bir romantizm de yaşayamadık be.

eve giderken Serhan geldi yavaşça yanıma. tek dostum, yoldaşım, üzgün olduğumu anlayabilen tek insan.

"abi bir şey diycem. pijamanın kı.ında delik var, kı.ın gözüküyor, baya bir büyük"

o günden beri evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum.

10. The Following 8 Users Say Thank You to sadberk22 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Cerphin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spot tam direnç yerinde kapattığı için kısalara son bir şans verdim ve kapatmadım..

pazartesi spotta 53.300 geçilir ve üstünde kapanış yapabilirse 58.000 de durur ancak.. tabi o zaman VOB'da 75.000 zirvesine gider..
    kraliçem 75000 ni kısa vadede rüyalarında görürler, öle olsa idi s&p yi kullanmazlardı, ertelerlerdi, 75 yaparlardı, sıkıştılar her açıdan, discounta denk getirdiler, tam bir plan ve herşeyi yerinde kullandılar, psikolojiye kadar, benim ağa ölçer 67 de karşılar, burada bir savaş olacak, problem vadeyede denk getirdiler, 10 gün var, ...olsun, haftaya coni göçer, salı gibi, güç sınaması yapıyor şimdilik, her şey yolunda mesajı,......faiz artırdık ama sağlığımız yerinde, mesaj bu,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

12. The Following User Says Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

mavi aşırı satışı gösterir, 09 marttan bu yana, kasım 09 temasından sonra ikinci temas 02.10 da, öte yandan ağa ölçer, kırmızı olan yuarıki tarihlerde satışı işaretlemiş, ilk raundda, fitch le sıyırdılar, ikincide yani şimdi s&p ile, geriye ne kaldı imf, o biraz beklesin,......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

14. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Cerphin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah iyiliğini versin öldüm gülmekten.. gözümden yaş geldi, o kadar yani..

biraz da ben seni güldüreyim..aşağıdaki telefon şakasını dinle bak.. sulu şaka.. bu kadar olur yani..

http://facebookvideoindir.gen.tr/suc...on-sakasi.html
    evet süpermiş teşekkürler
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

16. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Konular: 566, Mesajlar: 178.177, Üyeler: 1.456
    Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, nikimyokbenimamca
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

18. The Following 4 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    306
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.825
    Toplam Teşekkür
    956 Yazısı Teşekkür aldı

grafik analizim diyor ki;
    ağa 60bini görmeden biyere gitmez... pazartesi günü yeşil bir bar ile günü tamamlarsa filim değişir... benim kanaatim düşerek önceki dibin dibine gideceği yönünde.. ağada nümero çoktur.....cortladım tepeden ve müsterihim.. iyi geceler...

20. The Following 2 Users Say Thank You to küçük_k For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    306
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.825
    Toplam Teşekkür
    956 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kraliçem 75000 ni kısa vadede rüyalarında görürler, öle olsa idi s&p yi kullanmazlardı, ertelerlerdi, 75 yaparlardı, sıkıştılar her açıdan, discounta denk getirdiler, tam bir plan ve herşeyi yerinde kullandılar, psikolojiye kadar, benim ağa ölçer 67 de karşılar, burada bir savaş olacak, problem vadeyede denk getirdiler, 10 gün var, ...olsun, haftaya coni göçer, salı gibi, güç sınaması yapıyor şimdilik, her şey yolunda mesajı,......faiz artırdık ama sağlığımız yerinde, mesaj bu,...
    haklısın gandi abey... muhtemelen 57ye varmadan dönecek... belkide kaldığı yerden düşüş devam edecek...

22. The Following 3 Users Say Thank You to küçük_k For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buda dünyada bir ilk olan yaprak formasyonu........

ikinci mavi çizgi asıl önemli olan...

eee hadi bol kazançlar...
    Alıntı mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha bu arada yaprağın önemi anlamayan yada bilmeyen arkadaşlar için açıklama olsun....

max 1000 puan daha düşüş sonrası gööözelll bir ralli daha var....

daha ne diyek loooo bahri...

izlemeye devam edelim bakalım......

yaprak sonrası çiçekler açacak mı?

24. The Following 5 Users Say Thank You to mordak For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)