öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vay anasını beklediğim gibi oldu tüm sistemler ala geçmiş güzel olan tarafı hepsi haberden önce geçmiş ama bu kadr yükselişi elbette haberi tahmin edip geçmediler.... ben öğlenki 350 pointten sonra kapattım çıktım şimdi görüyorum bilgisayar başında olsaymışım ii marj bırakmış herşey bi yana shortta bu habere yakalanlar ki short için nedenler de vardı çok acı bi durum gerçekten kınıyorum.. umarım çok fazla zarar olmamıştır basit sistemler bile özellikle kısa vadelelier bu gibi durumlarda terste kalsa bile gerçekten reverse için etkililer..
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Çok Uzman
canı yanmuş ayucuklara..400 kırılırsa takoz çalışır..serbest düşüşe geçer..
![]()
spot tam direnç yerinde kapattığı için kısalara son bir şans verdim ve kapatmadım..
pazartesi spotta 53.300 geçilir ve üstünde kapanış yapabilirse 58.000 de durur ancak..tabi o zaman VOB'da 75.000 zirvesine gider..
![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri